Кога земав помала плата,тој настојуваше да плаќа сметки и несакаше да земе пари од мене,освен некогаш за кирија.з.Секако дека учествував во јадење и други обврски,но за жал неможев многу.Денес земаме приближно иста плата .Многупати сум му рекла да ги извадиме цели платите и да ги ставиме на едно место,ама тој не сака вели демек вака ќе сме заштеделе ,кога ќе сме ваделе кога ќе ни треба ,што нема врска,може да се отиде во некој минус,штедење јок

Така да,кој што стигне плаќа.Киријата ја делиме сеуште

,ако стигнам платам јас сметка,ако стигне тој,воопшто нема поделба.Јас земам редовно плата најкасно до 5ти во месец,тој зема околу 15ти сметка и околу 20ти на рака зема плус,така да баш убаво што не ги земаме одеднаш зошто до крај на месец ќе биде тесно(не дека и сега не е).Сум приметила дека и како кога ми беше дечко и ми одеше по ќеф кога стануваше збор за купување,и денес ако бендисам нешто и сакам да си го купам тој ќе ми гоз еде од рака и ќе ми рече дека сака да ме почасти

и ќе го плати тој.
Инаку знам неколку пара што си функционираат-секој сам за себе.Гледам функционираат а како незнам.Во секој случај,крајно себично