malecka15 напиша:prefektno sovrsen na nekoe nivo duri mu zaviduvam kako useal da se spravi so zivotot ,site sto go zapoznale velat deka e najsovrsen oblik na covecko sustestvo koe cekori po zemjata ,,,,cesto se prasuvam so sto go zasluziv , od kade tokmu jas da ja imam taa privilegija da go delam zivotot so prekrasen covek kako nego , blagodarna mu sum za sekoj eden den sto go vrvi so mene

malecka15 напиша:zamilte da se razbudite eden den bez semejstvo na ulica , i toa ne po vasa vina , da ste bez nikakvi resursi aza opstanok i deset godini podocna se budite so dzep poln pari , uspesen zivot i kariera , sopstven dom i avtomobil , makotrpno zaraboteni no sepak sopstveno vasi , i pokraj seto toa da bidete sakani i pocituvani , da ja imate secija voshit na ubavoto odnesuvanje i kultura , nakratko kazano dobra reputacija vo gradot ....toa e za mene uspeh , zvuci neverojatno ,a pokraj se sto pominal sekogas gleda pozitvno na rabotite sekogas e nasmean ,iskreno mu zaviduvam bi sakala da sum malku kako nego

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, nitokris и 5 гости