ТЕМА: Kако би го опишале својот маж или дечко

Мислење 26 Ное 2009, 23:23

Дечко ми е со прекрасен карактер , личност која ме разбира , верува во мене и јас во него...има црна коса , кафени очи и малку е повисок од мене :D
prettygirl

Фем почетничка

160
Мислења: 48
Зачленет: 26 Ное 2009, 16:29
Слика

Мислење 29 Ное 2009, 18:13

Мојот маж е извонредна личност, со позитивен карактер и голема почит спрема мене. Тој е вистинскиот за мене :)
madzarovska

Фем почетничка

80
Мислења: 19
Зачленет: 29 Ное 2009, 16:53

Мислење 29 Ное 2009, 18:27

prefektno sovrsen na nekoe nivo duri mu zaviduvam kako useal da se spravi so zivotot ,site sto go zapoznale velat deka e najsovrsen oblik na covecko sustestvo koe cekori po zemjata ,,,,cesto se prasuvam so sto go zasluziv , od kade tokmu jas da ja imam taa privilegija da go delam zivotot so prekrasen covek kako nego , blagodarna mu sum za sekoj eden den sto go vrvi so mene :)
malecka15

Бело цветче

350
Мислења: 93
Зачленет: 27 Ное 2009, 21:04
When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Than I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me!

Мислење 30 Ное 2009, 13:51

malecka15 напиша:prefektno sovrsen na nekoe nivo duri mu zaviduvam kako useal da se spravi so zivotot ,site sto go zapoznale velat deka e najsovrsen oblik na covecko sustestvo koe cekori po zemjata ,,,,cesto se prasuvam so sto go zasluziv , od kade tokmu jas da ja imam taa privilegija da go delam zivotot so prekrasen covek kako nego , blagodarna mu sum za sekoj eden den sto go vrvi so mene :)

zar uste ima takvi mora da e od dr planeta hahhahha mislam komentiram vo pozitivna smisla MOJOT:samozivnik neizivean iako e postar od mene 8 god
zkjb

Бело цветче

150
Мислења: 96
Зачленет: 26 Ное 2009, 00:44

Мислење 30 Ное 2009, 15:11

I mojot e neviden samozivnik...I krajno neodgovoren...Ali pak go sakam...Cuden mazohisticki vkus iam :P
Bamboolina

Фем почетничка

80
Мислења: 36
Зачленет: 26 Ное 2009, 18:01

Мислење 30 Ное 2009, 16:02

zamilte da se razbudite eden den bez semejstvo na ulica , i toa ne po vasa vina , da ste bez nikakvi resursi aza opstanok i deset godini podocna se budite so dzep poln pari , uspesen zivot i kariera , sopstven dom i avtomobil , makotrpno zaraboteni no sepak sopstveno vasi , i pokraj seto toa da bidete sakani i pocituvani , da ja imate secija voshit na ubavoto odnesuvanje i kultura , nakratko kazano dobra reputacija vo gradot ....toa e za mene uspeh , zvuci neverojatno ,a pokraj se sto pominal sekogas gleda pozitvno na rabotite sekogas e nasmean ,iskreno mu zaviduvam bi sakala da sum malku kako nego :(
malecka15

Бело цветче

350
When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Than I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me!

Мислење 30 Ное 2009, 17:09

malecka15 напиша:zamilte da se razbudite eden den bez semejstvo na ulica , i toa ne po vasa vina , da ste bez nikakvi resursi aza opstanok i deset godini podocna se budite so dzep poln pari , uspesen zivot i kariera , sopstven dom i avtomobil , makotrpno zaraboteni no sepak sopstveno vasi , i pokraj seto toa da bidete sakani i pocituvani , da ja imate secija voshit na ubavoto odnesuvanje i kultura , nakratko kazano dobra reputacija vo gradot ....toa e za mene uspeh , zvuci neverojatno ,a pokraj se sto pominal sekogas gleda pozitvno na rabotite sekogas e nasmean ,iskreno mu zaviduvam bi sakala da sum malku kako nego :(

Точно заради тешкиот живот кој го имал, сега знае да ги цени работите. Браво за него ;)
madzarovska

Фем почетничка

80
Мислења: 19
Зачленет: 29 Ное 2009, 16:53

Мислење 30 Ное 2009, 21:51

i dajte znam deka sum dosadna no nemate pojma kolku e romanticen ;) :roll:
malecka15

Бело цветче

350

Мислење 01 Дек 2009, 01:22

Не можам да го опишам затоа што е тешко да му влезеш во трага,а камо ли во ум.Никогаш напнат,никогаш нервозен,никогаш еуфоричен или прерасполжен,секогаш умерен и урамнотежен.Секогаш попуслив,што ме нервира и често си помислувам дека тоа е така не затоа што ме сака туку затоа што кон се во животот е таков.Исто така е пасивен во однос на своите амбиции и надградба,треба да го буткаш,поинертно суштество не постои на светов ми се чини...Од друга страна е премногу добар и сака секому да удоволи и верувајте ми нема една единствена негативна мисла за никого,а уште помалку има компетативен дух кон останатиот машки свет.Толку си верува во она што е негово и што умее да го прави,му симнувам капа,ама воопшто не се замара со никој и ништо,па веројатно затоа секогаш од тоа малку што ќе го науми да го направи му успева комплетно.Чуден човек,уште се трудам после толку време да го измозгам.
Lilit

Жолто цветче

84611380
Мислења: 4369
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 02 Дек 2009, 02:03

Mojot soprudg e mnogu dobar covek.
Sekogas ima razbiranje za menei misli na mene i na naseto dete 24/7.
Gleda sekogas za nas prvo,a za engo ako ostane.
Se maci i rabotese dbve raboti za da doprinese .
Sekoe sabajle stanuva i odi na rabota ,bez razlika dali ne spiel so deteto ili spiel.
Mi pomaga maksimalno,a posebno so deteto.Pravi se osven kapenje,za to aceka da potporasne malku deteto.
Koga e bolno deteto ili jas dezura so noci i vari caevi,masira ,kupuva lekarstva ,guska ,tesi i mazi.
Mnogu go sakam iako ima i negativni strani.
Ednostavo e pasiven.
Neznae da odi vo prodavnica da ti kupi kilo meso.
Neznae da izbere poklon za mene,ne deka ne bi pogodil.
Retko kazuva TE SAKAM iako toa go dokazuva sekoj den.
NIKOGAS ne mi kazal: Ubavo izgledas!
Kako i da e jas go sakam ONAKOV KAKO STO E !
babyketi

Жолто цветче

29432
Мислења: 1284
Зачленет: 29 Ное 2009, 04:35

Врати се на Брак

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, nitokris и 5 гости

Site Meter