Форумџика на годината

Како ја поминавте првата брачна ноќ?

Дискусија во 'Брак' започната од femina90, 5 април 2011.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Кога веќе одамна не е случај да си невина до брак, ме интересира како изгледа денешната современа прва брачна ноќ?
    Уморни од спремање и играње, едвај чекавте да си легнете, отваравте поклони или ја обележавте ноќта како што е ред? :lol:

На zelcepapagalce и sesilija им се допаѓа ова.
  2. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    елелле јас кога ке се сетам на првата брачна нок, сама се смеам ;)
    ние правевме свадба во бт, ама јас сум од ох и нормално имавме гости од таму, плус кумовите кои се др град, абе цела кука ни беше полна со луѓе за спиење :D плус изморени цел ден, ваму таму...
    ама срека во хотелот каде што правевме свадба ни дадоа гратис соба, и ко демек таму ке спиеме, ама немаше место дома за спиење па дојдоа со нас и сестрами и мажот нејзин :( и си го делевме апартманчето сите 4-ца ;) , и додека јас се туширав моето маже си легнало и си заспало, па така и јас си легнав ;) ете каква беше мојата прва брачна нок :rofl: :rofl:

На ADOKI, antonina05 и karenin им се допаѓа ова.
  3. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Во ресторанот каде што ни беше свадбемата веселба имавме гратис апартман...откако ги испративме гостите, си се качивме горе, следеше туширање без секс, толку бевме преморени што само кревет гледавме....Со оглед на тоа дека поклоните таму ги сместивме отворивме по некое пакетче да видиме што е (остатокот утредента го догледавме) и нормално ги пребројавме паричките...пуста радозналост :lol:
    Жива вистина и кога некој на шала ќе ни речеше - и што правевте првата брачна ноќ, ние горделиво одговаравме- броевме пари :D

На ADOKI, Eli23, zelcepapagalce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. ljubicicaa

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    хехе е тоа заборавив да кажам и ние заедно прво ги избројавме парите па после вкревет ;)

5. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Алал вера на тие што тераат прва брачна ноќ како што треба. Јас мојава вака ја поминав,станата од 6 сабајле, бидејки не сме од ист град со маж ми, возење, тормозење, цел ден на нозе што се вика, а трудна 4 ти месец.Вечерта после свадбата, едвај чекав да го слечам фустанот и да легнам. Маж ми, ми ги измасира нозете и после двајцата на спиење. Каков секс какви бакрачи :D Не ја замислував првата брачна ноќ така, дури никогаш не ни помислував дека ќе сум трудна во тој момент, ама ете така беше :)

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ljubicicaa

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    хехех јас мислам дека прва брачна ноќ со галење, милување, водење љубов има само а филм :D :D

7. swet-roses

swet-roses Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    уморна бев од цел ден скакање на свадбата регистрација венчавка ресторан па нели си невеста треба да си највесела и со сите да играш и сето тоа толку те изморува што кога ке заврши све си велиш ,уф фала Богу имал крај и овој ден, и кога си доагас дома не ти ни текнува дека ти е прва брачна нок отвораш набрзина некој поклон колку ради реда да видиш што има погледнуваш во ташната и со очите ги броиш парите и факаш кревет мртов уморен и во глава си ги средуваш впечатоците од свадба.

На butterflu му/ѝ се допаѓа ова.
  8. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Јас бидејќи отидов кај него веднаш после веридбата (прво официјална веридба со регистрација правевме на денешен ден :$ па во Август свадба бидејќи така мораше да биде од оправдани причини) и никогаш нема да заборавам. Се качувам по скалите нагоре накај спалната и го тегнам за рака и му велам --неее јас дома ќе си одам неможам кај тебе да спијам---колку бев смешна :lol:
    Тоа го сметам како прва брачна ноќ, а онаа после свадбата е тогаш само гледав креветот да го фатам и да спијам. Свадбата потоа се пресели кај нас дома и траеше до 6 часот сабајле, така да само кревет гледав, не ни отварав подароци ниту пак броев пари.

9. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Забавата продолжи до 6 ч. наутро и кога сите се разотидоа, до кај 7.30 ч. ми вадеше укосници (шноли) од косата, а ги имав зилиони, само бога молев дента на свадбата да не загрми- од толку метал во главата, гром можеше да ме убие. :rofl:
    И потоа:
    „Ој кревете чудна справо,
    поздрављам те здраво,здраво“ - се комиравме од премор :D

На gorde1, zaki96, ku4ence и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.240
    Допаѓања:
    140.333
    Паааа, да бидам искрена, првата брачна ноќ не бев невина :$

Дел во ресторан (до 1), другиот дел кај нас со гости. После тоа си легнавме, ама тоа и не беше веќе ноќ :D
    О, како ми се спиеше, среќа што косата ми беше пуштена па не морав да се мачам со вадење шноли, а шминката на крај памет не ми падна да ја вадам, макар што очиве ме печеа како да ми капнала во нив солна киселина!

На Spidy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ohoho

ohoho Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    100
    тој ден си преоптеретен со милион други работи и секако свадбата продолжува до неопределено време(барем кај нас беше така)кога пристигнавме дома,дел од гостите дојдоа кај нас,па и тука веселбата продолжи.На крајот кога си отидоа,толку бевме уморни што првата брачна ноќ не отворивме ниту еден подарок,не преброивме пари а за секс и да не зборувам :lol: а згора на тоа јас бев трудна 7 месец :lol: само се стркалав во кревет и заспав :D

12. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    И јас како охохо, си се прибравме од веселбата, дома адети имавме, па и кумот беше тука и некои роднини итн итн. Седевме до 5 и нешто, ама дека 7ми месец на крај сум, поседов со гостите, истеравме адетите и си легнав (не спиев туку само лежев).
    Кога сите си отидоа, нестрпливи со мажето ги отваравме пликовите (чисто да видиме за оние што не интересираше колку ни дале :D ), а наредниот ден завршивме со броењето на парите и гледање на поклони.
    А секс, ма каков секс, ем ни е забрането да имаме односи, ем таква изморена до ништо не ми беше дошло, само кревет пред мене гледав. :D

13. brazilia

brazilia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    744
    во броење пари!

14. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    никако..лежевме цела ноќ гушнати,таа тивко плачеше а јас да не ја вознемирам дополнително тоа го правев во себе..утредента си отидовме земајќи со себе само 2 3 најнеопходни парталчиња...на излегување од дома не реков ништо но знеев дека на крајот ќе биде по мое...и еве денес е по наше...

На Twinkles, SV1911, Page и 8 други им се допаѓа ова.
  15. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Wish до толку во погрешен правец во заминала првата брачна ноќ?

16. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Иако цела соба беше постелена со рози, креветот беше со рози во вид на срце, имаше патека со црвена сатен, милион свеќи ууу колку беше романтично дури се смеев бидејќи знаев дека маж ми нема ни Р од романтичар, но золва ми (иако не можам да ја смислам) сето тоа го изрежирала. И имаше само еден брз секс бидејќи бевме препреморени ;)

На ADOKI и valentina.t им се допаѓа ова.
  17. BeautyS

BeautyS Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    11
    прво со гости дома па потоа и ние во броење пари хахах,

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    ....не замина само ноќта noellepage замина и денот на свадбата,и таму и нека остане..заминат..
    но деновите што дојдоа и кој доаѓаат само ми потврдуваат дека јас имав право во изборот или можеби имав голема среќа... најповеќе сакам да верувам дека само еден господ ми ја прати нејзе како ангел да ме чува и да биде со мене низ животот....можев ли ...или поточно смеев ли повеќе да посакам...

На MargaritaD^2, Twinkles, AloneM и 12 други им се допаѓа ова.
  19. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Ова некогаш напиши и го на некоја картичка по некој повод или уште подобро без повод.....мн ќе ја израдуваш

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  20. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    ..станувам многу рано,пред 5ч...никогаш и не сум можел да спијам повеќе од 5-6ч..она е спанка,сака да си поспие..секое утро ја галам по косата и ја бакнувам по вратот и по нешто тивко и кажувам...таа се бутка во мене,но очи не отвара бидејќи е тотално заспана...мене ми е убаво зошто и онака нема потреба од зборови....се буди полека подоцна и секогаш смеејќи се едно те исто повторува,,аман бе аман од тебе спиеш ли некогаш,,ме изеде,,...спиј ајде уште малку...а

На MargaritaD^2, Twinkles, shushu и 6 други им се допаѓа ова.