ТЕМА: Како ја поминавте првата брачна ноќ?

Мислење 10 Јан 2012, 17:48

Па од кога заврси свадбата бев пријатно изненадена од страна на мојот сопруг и не отидовме дома туку ме однесе во хотел во апартман ( дури поубаво и од дома уредено ) :) .......најпрво се опустивме во дзакузито ( од каде сто измрзнав хахаха ) потоа следувасе нормално се знае сто де па да си го запоцнеме убаво брацниот зивот хахаха и на крај паднавме во кома од сто бевме преморени од целодневната свадба.....и нормално утрото се брое пари хахахах ,.... :lol: :lol: :lol:

п.с се извинувам сто ги немам соодветните кирилицни букви но никако немозам да ги најдам на оваа тастатура .... :$
sabatini

Бело цветче

4062
Мислења: 88
Зачленет: 25 Фев 2011, 23:20
Samo kukavice vole po nekoliko žena. Hrabri muškarci ne plaše se rizika da vole samo jednu ženu....

Слика

Мислење 28 Мар 2012, 00:41

Леле ко ке се сетам,најлошо нешто ме снајде,имав добиено втор ден,катастрофа,бел фустан,тампони,влошки...
Neodlucna

Сино цветче

1019
Мислења: 136
Зачленет: 30 Сеп 2010, 15:10

Мислење 13 Апр 2012, 11:47

Едвај ги издржав последните саат време од веселбата. Само што се прибравме дома одма се фрливме на спиење. Каков секс, какви поклони! :)
flowergarden

Сино цветче

354
Мислења: 324
Зачленет: 27 Фев 2011, 18:41

Мислење 13 Апр 2012, 19:45

Кога стигнавме дома едвај чекав да го соблечам фустанот.
Следно што правевме, мажулето мое пола саат ми симнуваше шноли од коса, бидејќи имав голема пунџа, а под косата милиони шноли. :yawn: На крај бевме вакви
и правац во кревет....она најважното сабајлето си го завршивме :wasntme:
LaChiquita

Сино цветче

236224
Мислења: 465
Зачленет: 11 Јул 2010, 13:50
Слика

Мислење 14 Апр 2012, 23:20

ахаххаах броевме пари и гледавме поклони а и братучед му беше овде на нет во наша соба ние си легнавме а тој до 4 сабајле на нет :lol:
heart.stealer

Сино цветче

17117
Мислења: 163
Зачленет: 10 Апр 2012, 17:01
NIKOJ NE E SOPSTVENIK NA TVOJOT ZIVOT EDINSTVEN GAZDA SI TI!!!!

Мислење 15 Апр 2012, 23:53

heart.stealer напиша:ахаххаах броевме пари и гледавме поклони а и братучед му беше овде на нет во наша соба ние си легнавме а тој до 4 сабајле на нет :lol:

лелеееееееее :tmi:
не ми се верува ......... :fubar:
што осет ке бешееееееееее :x
simonice

Сино цветче

1117
Мислења: 144
Зачленет: 10 Мар 2012, 17:31

Мислење 16 Апр 2012, 00:14

Најважно е пред спиење да си ги измиеме забите за да останат здрави - тоа ќе ви го каже секој стоматолог.
LaChiquita напиша: :yawn: На крај бевме вакви
и правац во кревет....она најважното сабајлето си го завршивме :wasntme:
Сакаш да речеш дека забите дури сабајле си ги измивте? :^) Бевте потоа на забар? :worried:
daylight

Сино цветче

11799
Мислења: 388
Зачленет: 22 Дек 2011, 21:13
„... Но сега дојде времето кога Јас, Христос, им го објавувам Законот на Животот на сите, за да Ме пронајдат; оти Јас сум на пат за да го изградам Моето царство на Земјата.„ - Христос 1991 год. преку божјата пророчица за денешницата, Габриеле-Вирцбург.

Мислење 16 Апр 2012, 13:27

hehehehhe mojata prva bracna nok od restoran vo 4 nautro zaminavme so taxi vo hotlot a tamu ne cekase krevet na voda (strasno) i nie odma da videm kako e krevetot mazotmi na kraj se napi povejek i mu se vretese pa mi rece sega stoubavo ke mi dojde na voda krevetot i dzakuzi se zatrca uste od skali i skokna na krevet hheh propadna pocna da mu se vrte i mi rece odi ti na spalna jas na fotelja ke spijam i taka pomina mojata prva bracna nok ni dzakuzu i vodena spalna ni mas do mene hehe
elena-06

Фем почетничка

00
Мислења: 2
Зачленет: 15 Апр 2012, 20:10

Мислење 17 Апр 2012, 12:02

elena-06 напиша:hehehehhe mojata prva bracna nok od restoran vo 4 nautro zaminavme so taxi vo hotlot a tamu ne cekase krevet na voda (strasno) i nie odma da videm kako e krevetot mazotmi na kraj se napi povejek i mu se vretese pa mi rece sega stoubavo ke mi dojde na voda krevetot i dzakuzi se zatrca uste od skali i skokna na krevet hheh propadna pocna da mu se vrte i mi rece odi ti na spalna jas na fotelja ke spijam i taka pomina mojata prva bracna nok ni dzakuzu i vodena spalna ni mas do mene hehe

hehe pa dobro bar ste imale dobra zamisla :( jas kako i sekoja devojka si imav znaes fantazija ama ja prepustiv na moeto mazule mislejki ke ima iznenaduvanje ,no taa vecer tolku gnasno me iznervira koga si otidovme pocna da otvara plikovi kako da utre ke nema den :devil: uff ,ok mi gi izvadi snolkite i si mislev sega ke si legneme a toj naj prvo ja grabna mojata tasna e od togas se razocarav definitivno ... sekako imase i nesto poveke no ne kako so treba ja unisti atmosferata :(
julijana77

Фем почетничка

01
Мислења: 15
Зачленет: 02 Апр 2012, 12:29

Мислење 17 Апр 2012, 14:41

Па.... не беше лошо....Прво како и сите,ми помогна со шнолките,си се избањавме(секој сам...хахахаха).
па после фино-лепо си легнавме,беше премногу нежен,чуствителен,бремена бев 4 месеци и ..
се по ред......нели
simonice

Сино цветче

1117
Мислења: 144
Зачленет: 10 Мар 2012, 17:31

Врати се на Брак

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, ana.s.28, kuc, nitokris и 5 гости

Site Meter