znaci vaka vo brak sme skoro 13 godini dodusha nikogash ne funkcionirashe kako shto treba no ajde da kazam nekako se ziveeshe.potajno vo mene se nadevav deka seushte ostanala malku ljubov vo nego i deka ne mi ja kazuva.mi se cini kiksav sega koga ja svativ surovata realnost deka nishto ne ostanalo od nashiot brak i sega samo glumime ludilo pred svetot sreken par.
skoro imav operacija odnosno rekonstrukcija na carski rez koja me cineshe edni ubavi 300 evra no kako i da e morav da ja napravam zatoa shto poveke stomakot mi liceshe na sobrana vreka odkolku na stomak,za operacijata mi pomognaa roditelite i eden dobar drugar od stranstvo a mojot doticen maz zema od rabota no posle za deca edno drugo i od parite ni traga no kako i da e ne e toa najstrashnoto,denta koga otidov na operacija coekot mi se javi i veli ako imam vreme ke dojdam po shto imal rabota za potoa na insistiranje na negov kolega da dojde vo bolnica zaedno so nego,prvite denovi imav dren i edvaj se dvizev no tuka beshe majka mi i kolku tolku mi pomagashe no potoa zamina i jas ostanav potpolno sama svekorot ja nosi mala kerka vo shkolo no od mazot mi nikakva pomosh ,no ete pomina i toa znaci na covek koj se grizi za vas ke se vrti okolu vas ke vi dade zeme poshto jas veke skoro mesec dena sum vrzana za krevet strogo miruvanje za da ne bi se otvorila ranata poshto e golem rez. vo megu vreme mi kazuva doktorot treba krema koja cini ubavi 50 evra a jas treba da ja koristam edno 6 meseci za da be bide ranata rumbi tumbi i pomalku da se poznava. coekot aha dobro vika ama ic bez zamaranje kolku zoshto i kako da se najde poshto vo mkd ja nema a najblisku e bg srbija i tn problemot ili surovata realnost so me navede i na podpagjne vo depresija i konstantna voznemirenost e toa dali sum vo pravo so moeto mislenje deka ovoj brak e macenje za dvajcata zatoa shto so nishto ne pokazuva deka ima neshto bukvalno niti me kara nitu pak razgovara so mene a mene veke mi e strav da pocnam razgovor a toj se pomalku se vrti doma i koga sme doma si legnuva zaedno so decata po shto zaradi operacijata jas se prefrliv da spijam vo kujna.
ovoj brak go odrzuvavm zatoa shto imam dve deca i ne sakam da stradaat zaradi nas sepak za niv sme i dvajcata neophodni
kako da ja pominam ovaa depresija i shto da storam za da se namali ovaa tenzija i neznam ni jas nervozna sum depresina ne spijam se gusham please mislenje za ovaa situacija koja e pojke od komplicirana