КРАЈНО ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНИМЕ ДА ГО ВАДИМЕ ОД НАФТАЛИН СЕМЕЈНОТО НАСИЛСТВО
ИНФОРМАЦИИТЕ И ИЗЈАВИТЕ ШТО ИМАВ ПРИЛИКА ДА ГИ СЛУСНАМ ПОСЛЕДНИВЕ НЕКОЛКУ ДЕНА МЕ ЗАПРЕПАСТИЈА . АЈДЕ ЗАЕДНО ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ САМОДОВЕРБАТА НА ЖЕНИТЕ

madzarovska напиша:Мислам дека не е толку едноставно да си ги спакуваш куферите и да го напуштиш домот, особено ако имаш деца. Но ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ ниту една жена не заслужува да трпи насилство.
Мислам дека (барем се надевам) младите жени не го трпат ова, затоа што се пообразовани. Постарите живеаат со мислата дека тој е мажот, дека треба да се почитува без разлика на се и не ни помислуваат да го остават, затоа што во минатото срам било да се разведеш.
Ако една жена се почитува себе си НИКОГАШ нема да си дозволи такво понижување, ако не за друго треба да мисли на своите деца.
zkjb напиша:madzarovska напиша:Мислам дека не е толку едноставно да си ги спакуваш куферите и да го напуштиш домот, особено ако имаш деца. Но ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ ниту една жена не заслужува да трпи насилство.
Мислам дека (барем се надевам) младите жени не го трпат ова, затоа што се пообразовани. Постарите живеаат со мислата дека тој е мажот, дека треба да се почитува без разлика на се и не ни помислуваат да го остават, затоа што во минатото срам било да се разведеш.
Ако една жена се почитува себе си НИКОГАШ нема да си дозволи такво понижување, ако не за друго треба да мисли на своите деца.
izvini a da te prasam samo me interesira ne te razbrav bas najdobro dali razveduvanjeto od toj maz go smatras za ponizuvanje na zenata ili nasilstvoto vrz nea e toa sto za tebe e ponizuvanje ,bi sakala ako sakas da mi odgovoris potocno da pojasnis koe od ovie dvete e za tebe ponizuvanje razvodot ili nasilstvoto

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, ana.s.28, kuc, nitokris и 7 гости