Alondra напиша:На почетокот кога прочитав помислив дека навистина не има секакви. Но подоцна сватив дека е трол, кога ги прочитав по втор пат. Мислам дека без разлика колку и да е лоша чим направила кифли им олеснило и ги спасила да месат и не верувам дека би ги фрлила. Не знам тоа е мое мислење.
nena2010 напиша:Alondra напиша:На почетокот кога прочитав помислив дека навистина не има секакви. Но подоцна сватив дека е трол, кога ги прочитав по втор пат. Мислам дека без разлика колку и да е лоша чим направила кифли им олеснило и ги спасила да месат и не верувам дека би ги фрлила. Не знам тоа е мое мислење.
не речи два пати. На другарка ми золвата и фрли торта направена, затоа што имало во неа бадеми, а синчето нејзино било алергично. Така да многу ми е веројатно ова. Секакви психи има. Исто и јас знам за случај кај што свекрвата и золвата ја имале ставено снаата под нозе и ја третирале како слугинка без право на приговор. Така да ништо не ме чуди.
cecilia напиша:Золва ми не вика на гости и после ни ги дава децата да и ги занимаваме а она си раскрева по дома, среќа децата се мили па не ми смета. Во секој случај ако морам чест да и направам на гости да и одам поарно со децата да си седам одколку со неа, да ме гледа и да ќути како ..... од што незнае што муабет да ми направи

ANGEL1 напиша:Некои золви неможат да се помират со фактот дека братчето што му е потрчко и за се ги слуша се оженил и дека сега нивниот статус во семејството е као загрозен и наеднаш нема да бидат толку важни како претходно иако можда одамна се омажени со свое семејство.... па за да си го задржат статусот важни прават 300 глупости , као демек тие се знаат, НАЈПАМЕТНИ , имаат ИСКУСТВО, ПОСТАРИ се и треба сега нив да ги слушаме и на се АМИН да велиме, оти снаата е од вчера па врска нема со животот, треба да и најдиме 300 мани као ова вака не се прави, вакво да си купите , такво да си направите, а ако нешто направите ке ПУКНИ од љубомора иако дома можда има 100 пати поубаво, но, никој несмее да има нешто поубаво или недај Боже да е попаметен...па киснат по цел ден и ноќ кај новопечената снаа, наоѓаат мани. А сето тоа само за инает!!! па после снаата небеше ваква сега си ги покажа роговите се додека и пукни филмот да си кажи што си збирала.
Најкриви се мажите, немаат свој став! значи ако некој бил зрел за брак -заедница подразбира да се договараш со жената со таа што живееш во заедница ако не живеј си со сестрата, што се жениш бре?! А не само кавги и тоа само затоа што некој сака да ти кажува што да правиш со твојот живот и ти соли памет нон-стоп за секакви работи и тоа само заинает!

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: An-na, ana.s.28, kuc, nitokris и 7 гости