LaBella напиша:Legioner напиша:па и жената треба да е дома кој ќе ги гледа децата
нормално прво со треба секој маж да направи од кога ќе дојде од работа е да си ја љуби прво жената ручекот па малку да се излезе опционо (ако има швалерка и со нејзе една партија )
нема ништо лошо во тоа малку да се зачини бракот
Е од вакви "фраерски муабети" значи, ми се... обично со ваквите, обратно им се случува, не е за џабе кажано: "куче што лае, не каса"
зависи кој како ќе си ја уреди работата ај со жена би била таја со имитира сексот и градот
Lola-M напиша:LaBella напиша:Legioner напиша:па и жената треба да е дома кој ќе ги гледа децата
нормално прво со треба секој маж да направи од кога ќе дојде од работа е да си ја љуби прво жената ручекот па малку да се излезе опционо (ако има швалерка и со нејзе една партија )
нема ништо лошо во тоа малку да се зачини бракот
Е од вакви "фраерски муабети" значи, ми се... обично со ваквите, обратно им се случува, не е за џабе кажано: "куче што лае, не каса"
Е, почнав да пишувам за ,,мачово,, голем, ама ми го зема зборот од уста![]()
Ах, ги жалам ваквите исфрустрирани,неисполнети типови кои мирисаат на нафталин од што времето ги прегазило!Бљак!