Се надевам дека сега ќе се важи,малку го истражив polyvore и ја средив комбинацијата http://www.polyvore.com/cgi/set?id=75823679
Ќе може некој да ми ја објасни постапката за да ја save-нам сликата во комп? Јас преку mail сеа ја пратив.
Многу ми е криво што ја пропуштив минатата комбинација Инаку ова е мојата секојдневна casual комбинација
Спојлер Време е победник да се прогласи, ама нати44 моментално ме избрка од масата, ќе свири на синтисајзер.. Веројатно после ќе е победникот, кога ќе се врати дома накај 3 часот.. незнам. Да не кажувма многу, ќе ме забеси.. За Speechless: Спојлер Значи на пример сакаш да ја поставиш оваа коминација, ќе одиш долу кај редовите каде што е заокружено на сликата --> Десен клик --> Copy image URL и го пастираш во мислењето како слика.. и ќе ти излезе: Спојлер
лелел да и мене ми е многууууу криво што ја пропуштив минатата коминација а баш сум полуматуранка оваа година иначе за новава тема еве
ВАЖНО!!! Спојлер Ве молам сликите не ги ставаје како линкови, имам погоре напишано како да се стават како слики, вака ништо не е прегледно
Прекрасни комбинации Сега победникот.. Победник е .... Спојлер после многу дилеми .. Спојлер Sweet star Останати места: Спојлер 2.Lеlla Прекрасна е и твојата комбинација но џемперот пресуди!! 3. Oneday и ти беше меѓу кандидатите за победа.. Баш Кежуал комбинација но некако ми личи како затвореничка облека 4. Stojanovskata - палтото некако не ми се вклопува.. 5.Levely - Се е супер но заради суќната си под број 5 6.Zhirafa - Едноставно имаше подобри од тебе за горните места! 7.Tiki-lolipop - Се е убаво но другите повеќе ми се допаѓаа. 8.Erica - Некако многу малку.. Празно ми е а и комбинацијава. 9.Speeshless - Сакото (на сако барем ми сличи) не ми одговара за Кежуал 10.Fеаr - Кошулата не ми одговара и премалку работи Девојќи да знаете дека многу ми беше тешко за да одлучам аз местата!!
nati44 ти благодарам,не очекував Следната тема нека биде: Спојлер во стилот на војводката од Кембриџ,Кејт Мидлтон Поминати теми: Спојлер 1. За на матурска вечер 2. За на прошетка во пролет 3. За на црвениот тепих 4. За вечерна прошетка во лето 5. За на свадба(како невеста) 6. За прославување на вашиот роденден 7. Street style 8. За на прво кафе со новиот дечко 9. За вечерно излегување во дискотека 10. Во стилот на Кim Kardashian 11. Црвена боја 12. Kомбинација во цветен принт 13. Vampstyle 14. Античка божица 15. За прв ден во средно 16. За на шопинг 17. Смарагдно зелена комбинација 18. За на интервју за работа 19. За 8 Март 20. За на попладневно сокче со другарките во лето 21. Модна ревија 22. Спортска комбинација 23. За полуматура 24.Секојдневна комбинација (casual)
Убава е и има прекрасен стил. Не носи многу парчиња,но тие се убаво склопени и делуваат скапо. Намерно избрав ужасна слика од нејзе за малку да ја дотерам Се надевам дека ќе ви се допадне.
http://style.mnogoo.mk/data/contentImag ... s/Kate.jpg Еве линк од комбинацијата што ја направив во стилот на Kate Biddleton...
еве ме и мене мислам дека е убаво да биде комбинација од стилот на кејт мидлтон, а не војвотката од кембриџ, сите ставаат комбинации од оние дамски костими, па еве од мене нешто џинс pozz