Што знаете за членот над вас? И без технички детали, како време на зачленување, му ја знам локацијата итн, итн. Над мене нема никој, а сама за себе знам.. доволно.
Се што знаеш за форумџиката над тебе Знам дека е голем фан на фудбал исто како мене, за Реал душа дава, а за Роналдо ич да не правиме муабет Знам дека обожава политика. Знам дека исто обожава да се дотерува, секогаш да е тип топ средена. Исто знам дека ќе биде активна во темава затоа што обожава форумски игри
Се што знаеш за форумџиката над тебе А јас знам дека е зачленета на 24 Февруари 2011. Дури знам и во колку часот - 16:01
Знам дека е многу згодна,сака здраво да се храни ,води грижа за себе,има убава чоколадна боја и многу сакаше да ни помогне да си го хидратираме правилно телото после сончање
Знам дека ќе и бидам деверуша на свадбата со нејзиниот единствен Енрике. Спојлер Се договоривме за фустаните, праска боја, нели?
Сака да управува со форумов, желба и е. Мистериозна е и не открива многу за себе. Верена е, мислам За некое време ќе се земе со саканиот, живеат заедно. Вработена оди со 2 автобуси на работа. Има долга коса. Тоа е се што ми текна и мислам дека е точно, ако не чекам исправка
Сака да оди на државен и само на државен, приватен факултет не доаѓа во предвид На митинзите на Вмро е во првите борбени редови. Мрази ,,провинцијалки,, во Скопјето оти било пренатрупано. Многу упорна е во форумските игрички итн итн Ај во некој нареден пост повеќе
^ 1 и 4 да, ама 2 и 3 не се баш така дефинитивно. 50% точно. Инаку знам дека си адвокат полагаше правосуден, го положи, се врати од одмор, си пиела многу пиво таму...ги поддржуваш Сдсм...висока си, бринета во втората половина од дваесетите години... Отприлика тоа го знам
Прилично арогантна девојка, цврсто се држи до своите ставови и убедувања. Знам дека е 4та средно и дека сигурно ќе се запишува на државен факултет. (Не знам на кој само )