Еве една многу позната и доста добра форумска игра. Целта во играта е да го му го уништиш замокот на членот надтебе. пример: Јас почнувам со "Замокот е мој!" и членот под мене на пример надоврзува "Земам професионален чатал и сега замокот е мој!" ... Ајде за почнеме! Замокот е мој!
Не да го уништиш, туку да го избркаш претходниот сопственик и да го освоиш замокот. Еве јас те газам со трактор и си го освојувам замокот. Сега е мој.
тракторот го топам со каме каме бран воедно и тебе и сеа бај бај за крај, замокот е мој и дечки за да биде играва фер ве молам без ЧАК НОРИС!!! тнкс
му дое крајот и на легендата со колут напред па со скок пук на жутото копче го убивам иза леџа замокот е мој бре
Ќе појдам да подам жалба во суд, дека местото е на баба ми, и соответно мое наследство. Братоучед ми ќе работи како најдобар адвокат на цел балкански полусотров и ќе е љубовник со садијката. За тоа што замокот е построен незаконно на моја територија од срамезливото, ќе добијам постројката како компенсација..и замокот е мој. Ај сљ да те видам
јас сум претседател на државата, и викам дека тоа е земја на државата, не на баба ти и дека е грешка. Судијката оди во затвор, и ти ги вракаат парите, и замокот е моЈ
претседателот од непозната причина умира а јас да сум ти бил единствениот негов наследник и автоматски замокот е мој и .
ќе ти го пратам мојот маж,ќе се заљубиш во него ќе му го препишеш замокот од преголема љубов ќе починеш во несреќен случај(ќе те бутне некој од скали),јас после ќе живеаам во замокот со маж ми и он ќе почине во несреќен случај.Замокот е мој
zemjata od zamokot e od tatko ti a jas ti sum sestra i omilena mu sum na tato pa mi go prepisuva zamoko mene mislam zemjata pa sega ZAMOKOT E MOJ