crazylady напиша:
Вакви фарби има кај нас ???

. .. . иМав темно кафеава па е осветлував и сеа ми е некако на портокалово ... бледа... Каква фарба да земам ?
или да земам 3 фарби. savana напиша:Бидејќи го имав поставено прашањево, но беше избришано, па еве пак да прашам.
Дали би ми стигнале 2 фарби од палете на оваа должина, должината од прилика е оваа:или да земам 3 фарби.
Бидејќи прв пат ќе се фарбам , ми треба совет од некој поискусен
Talita напиша:Kako да ја постигнам оваа боја. .. . иМав темно кафеава па е осветлував и сеа ми е некако на портокалово ... бледа... Каква фарба да земам ?
AlanisM напиша:savana напиша:Бидејќи го имав поставено прашањево, но беше избришано, па еве пак да прашам.
Дали би ми стигнале 2 фарби од палете на оваа должина, должината од прилика е оваа:или да земам 3 фарби.
Би ти стигнале две фарби. Јас ја имам истава должинанемај гајле .. Но сепак, доколку имаш бели влакна тогаш би можела две и пол .. за да повеке се стави на оние места
savana напиша:AlanisM напиша:savana напиша:Бидејќи го имав поставено прашањево, но беше избришано, па еве пак да прашам.
Би ти стигнале две фарби. Јас ја имам истава должинанемај гајле .. Но сепак, доколку имаш бели влакна тогаш би можела две и пол .. за да повеке се стави на оние места
Рано ми е за бели влакнаДека густа ми е косава па затоа се мислам. Фала ти

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: joelle, Nastjaaa4 и 5 гости