Deni-f напиша:јас користам нивеа а во неа ставам Б-комплекс ампули и да ви кажам дека многу бргу ми порасна косата(а имав кратка).пробајте и со пиво.откако ке си ја измијам косата со шампон си ја мијам и со пиво но потоа не ја плакнам(1 шише ми е доволно за 3 миења).резултатите од првото миење беа зачудувачки
enca.69 напиша:Deni-f напиша:јас користам нивеа а во неа ставам Б-комплекс ампули и да ви кажам дека многу бргу ми порасна косата(а имав кратка).пробајте и со пиво.откако ке си ја измијам косата со шампон си ја мијам и со пиво но потоа не ја плакнам(1 шише ми е доволно за 3 миења).резултатите од првото миење беа зачудувачки
a posle toa ne mirisa kosata na pivo???da probam i jas ama da ne mirisam na pijanica...![]()
))))poz
ivani напиша:skorpija1992 напиша:Имам долга коса но сакам уште подолга.Дали некој од вас знае како да ми порасне побрзо?Ако некој знае ве молам каже ти ми фалаааааа![]()
![]()
[/quote
POLOVINA LITRO SAMPON
EDNA CASKA OCET
EDNA CASKA GAS (GO IMA VO ZELEZARI)
SO TOA SE MIE KOSATA ISTO KAKO SO SAPMON
POZELNO E KOSATA DA SE PRSKA SO PARFEM PO UPOTREBATA NA OVOJ RECEPT ZATOA STO GASOT SIRI NEPRIJATNA MIRIZBA .aKO KOSATA RASTE 2 CM MESECNO SO OVOJ RECEPT PO 2 MESEC KE IMATE VIDILIVI REZULTATI.PROBAJTE

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, MsFl, Nastjaaa4 и 8 гости