ТЕМА: Како побрзо да ми расте косата?

Мислење 16 Јан 2010, 01:02

A kazete mi dali otvaraat apetit tabletkite pivski kvasec?????Zasto mi kazaa deka mn se kacuvalo kilaza od niv....Kolku vreme gi koristite vie i dali imate primeteno razlika vo kilogramite?????
Princeskata

Фем почетничка

10
Мислења: 14
Зачленет: 16 Јан 2010, 00:46

Мислење 24 Јан 2010, 22:57

јас користам нивеа а во неа ставам Б-комплекс ампули и да ви кажам дека многу бргу ми порасна косата(а имав кратка).пробајте и со пиво.откако ке си ја измијам косата со шампон си ја мијам и со пиво но потоа не ја плакнам(1 шише ми е доволно за 3 миења).резултатите од првото миење беа зачудувачки :)
Deni-f

Фем почетничка

30
Мислења: 20
Зачленет: 18 Јан 2010, 17:53

Мислење 25 Јан 2010, 01:44

Deni-f напиша:јас користам нивеа а во неа ставам Б-комплекс ампули и да ви кажам дека многу бргу ми порасна косата(а имав кратка).пробајте и со пиво.откако ке си ја измијам косата со шампон си ја мијам и со пиво но потоа не ја плакнам(1 шише ми е доволно за 3 миења).резултатите од првото миење беа зачудувачки :)

a posle toa ne mirisa kosata na pivo???da probam i jas ama da ne mirisam na pijanica... :) :)))))poz
enca.69

Жолто цветче

27792519
Мислења: 1676
Зачленет: 25 Дек 2009, 17:16
If u wait to do something untill you`re complitely sure...you probably won`t do much in your life

Мислење 25 Јан 2010, 02:36

enca.69 напиша:
Deni-f напиша:јас користам нивеа а во неа ставам Б-комплекс ампули и да ви кажам дека многу бргу ми порасна косата(а имав кратка).пробајте и со пиво.откако ке си ја измијам косата со шампон си ја мијам и со пиво но потоа не ја плакнам(1 шише ми е доволно за 3 миења).резултатите од првото миење беа зачудувачки :)

a posle toa ne mirisa kosata na pivo???da probam i jas ama da ne mirisam na pijanica... :) :)))))poz

хехе нема да мирисаш и јас имам пробано дава волумен и многу сјај но јас после тоа со еден млаз ја плакнам косата
инаку добар е шампонот од пиво но далеку подобар ефект има со пивото и како замена за лак или гел за коса...а на лето со лимон си правам прамени :D :D :D
кутра коса моја што се нема видено :lol: :lol: :lol:
Vega

Сино цветче

110
Мислења: 108
Зачленет: 18 Јан 2010, 03:51

Мислење 25 Јан 2010, 03:31

Па се е ради пивскиот квасец што го има во пивото,ви велам купете пивски квасец и користете го како маска вмасирувајќи го во скалпот,држете го половина час и потоа измијте.Ем сконцентрирано многу повеќе отколку пивото,ем не смрди,едина предност на пивото е што ја прави косата сјајна,но покрута на допир.
Сега го користам Орзене шампонот со пивски квасец и да ви кажам ме зачудува.Ама не ми се допаѓа тоа што косата ми е прекрута после тоа,па затоа само врвовите ги третирам со пантен за сува и оштетена,плус регенераторот,но никако да стигне тоа до скалпот,туку само на половина коса.
Lilit

Жолто цветче

85211389
Мислења: 4375
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 25 Јан 2010, 03:34

јас на лице ставам маска од квасец ама обичен...туф не им кажав дека помага за акни...
Vega

Сино цветче

110
Мислења: 108
Зачленет: 18 Јан 2010, 03:51

Мислење 25 Јан 2010, 19:41

[quote="skorpija1992"]Имам долга коса но сакам уште подолга.Дали некој од вас знае како да ми порасне побрзо?Ако некој знае ве молам каже ти ми фалаааааа ;) ;) ;)[/quote

POLOVINA LITRO SAMPON
EDNA CASKA OCET
EDNA CASKA GAS (GO IMA VO ZELEZARI)

SO TOA SE MIE KOSATA ISTO KAKO SO SAPMON

POZELNO E KOSATA DA SE PRSKA SO PARFEM PO UPOTREBATA NA OVOJ RECEPT ZATOA STO GASOT SIRI NEPRIJATNA MIRIZBA .aKO KOSATA RASTE 2 CM MESECNO SO OVOJ RECEPT PO 2 MESEC KE IMATE VIDILIVI REZULTATI.PROBAJTE
ivani

Фем почетничка

56
Мислења: 36
Зачленет: 30 Дек 2009, 12:04

Мислење 25 Јан 2010, 22:39

ivani напиша:
skorpija1992 напиша:Имам долга коса но сакам уште подолга.Дали некој од вас знае како да ми порасне побрзо?Ако некој знае ве молам каже ти ми фалаааааа ;) ;) ;)[/quote

POLOVINA LITRO SAMPON
EDNA CASKA OCET
EDNA CASKA GAS (GO IMA VO ZELEZARI)

SO TOA SE MIE KOSATA ISTO KAKO SO SAPMON

POZELNO E KOSATA DA SE PRSKA SO PARFEM PO UPOTREBATA NA OVOJ RECEPT ZATOA STO GASOT SIRI NEPRIJATNA MIRIZBA .aKO KOSATA RASTE 2 CM MESECNO SO OVOJ RECEPT PO 2 MESEC KE IMATE VIDILIVI REZULTATI.PROBAJTE

falaaa :D
skorpija1992

Бело цветче

128
Мислења: 65
Зачленет: 10 Дек 2009, 01:58
Zenata e raj za ocite, svetlina za dusata i cistiliste za dzebot.

Мислење 27 Јан 2010, 00:50

Пивски квасец? Може некој да ми каже како се употребува? Зашо имав долга коса... и ми ја изгорија и се ишишав кратко и сеа едвај чекам да ми порасне :/ Ве молам.. кај го има.. колку е.. како се користи :) Фала однапред :D
Minuska

Фем почетничка

36
Мислења: 41
Зачленет: 26 Јан 2010, 01:53
Локација: Скопје
Научи да се цениш и сакаш себе си, па дури тогаш барај почитување и љубов од другите.
И сакај за да бидеш сакан <3

Мислење 27 Јан 2010, 08:15

Јас почнав да користам таблети од пивски квасец, го купив од супермаркетот Тинекс за 230 ден и внатре има 400 таблети. Знае ли некој за колку време треба да очекувам резултати?
Magnolija

Жолто цветче

28772711
Мислења: 1222
Зачленет: 01 Дек 2009, 14:30
Локација: where the wild roses grow...
Мојата младост како да беше однесена од улавите ветрови и понекогаш одѕвонуваше од бреговите на полуостровот. - Б. Павловски

Врати се на Коса

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, MsFl, Nastjaaa4 и 8 гости

Site Meter