Видов дека има тема за идеална русокоса фарба, меѓутоа нема тема конкретно тема за идеална фарба за коса. Имам прашање до сите оние девојки кои се фарбаат - значи девојки која според вас е најдобрата фарба за коса, односно од која марка на фарба сте најзадовони? Препорачајте некоја фарба од која не паѓа брзо бојата и не ја оштетува косата. Се надевам дека ќе ги споделите вашите искуства.
мене некако од еволушн летно време ми стануваше многу сува косата и бојата ми паѓаше а другите сезони беше ок, а и бојата траеше. Незнам како е кај тебе тоа 11 претпоставувам дека е плава или се лажам?
кене 15-17 е стварно најдобра според мене фарбата,коста после неа ми е мека со сјај и доволно влажна,им ја препорачувам на сите на кои им треба квалитетна фарба
KEUNE фарбите се најдобри по мое мислење (ги мешам со прелив од KEUNE и ја добивам посакуваната боја). Ова е фарбата што ја користам.
Оваа боја ја имаш како на сликата? Преубава е , многу долго барам ваква црвена нијанса, што бројче е ова? И колку е фарбата + преливот? позз
Па за темно кафеава јас користам evolution 3 и мислам дека добра марка на фарби е.Се надевам дека ке ти помогни..
TREND UP за плава боја 901 и 000 со хидрогенот се меса 1 спрема 2 ,50 мин !ми требаа 3 год работа како фризерка за конецно да ја најдам оваа соврсено плава нијанса
Мислам дека е околу 250 плус посебно хидрогенот оди ама зависи во која парфимерија ќе го најдиш има некоја мала разлика во цени
Гледам за Кeune сте сите Да си знам за во иднина Јас само два пати од љубопитност се имам исфарбано (најтемна кафеава) со Garnier. Косава воопшто не ми е оштетена.