Форумџика на годината

Коњски шампон - за убава и здрава коса

Дискусија во 'Коса' започната од ruzki748, 18 ноември 2012.

1. ruzki748

ruzki748 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    6
    Дали некој има користено ваков шампон и кое е вашето искуство? Прочитав многу добри препораки за вакви шампони, што мислите вие?

2. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    А може шампонот да се најде по аптеките ? И по која цена ? Искрено скептик сум за ова, ама ако има некој со добри резултати нека пише.

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.304
    Допаѓања:
    17.838
    ја првпат слушам за коњскиов шампон :D

5. bubuce

bubuce Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    35
    Јас имам слушнато за овој шампон,знам дека се стимулира растот на косата.

На AngIv му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ruzki748

ruzki748 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    6
    http://manentail.com/

Јас го најдов овој и чини 1200 ден, 1л, ми го препорачаа многу луѓе кои го користеле и биле презадоволни

7. s.frosina

s.frosina Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    40
    Јас знам дека има 2 типа од овој шампон , руски и германски , но како што знам ги нема во македонија.И двата ги фалат поготово рускиот .Ако некој знае нешто за овој шампон дали го има во македонија и каде го има нека пише

8. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Јас како што сватив , шапонот е наменет за коњи :D и во Русија се продавал во ветеринарни аптеки :rofl: Што знам чудно ми е , не би користела препарати наменети за животни ...Ако сум грешка нека ме поправи некој .
    А и нема ли некој тука да го користел? По коментари на интернет некои го фалат ,на некои им смрдел а некои велат дека почнала да и опаѓа косата кога се миеле ..

На AnGeL4e009 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. s.frosina

s.frosina Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    40
    мими , јас деновиве доста барам по нет за шампонов а како што дознав шампонот е клинички тестиран и погоден за употреба , тој што е за коњи е за нив , овој не е ист како тој за коњите.
    -Иначе рускиот како што знам е најдобар и многу го фалат само го нема во македонија, еве линк за него
    http://www.facebook.com/pages/Konjski-% ... ts&fref=ts
    - А да ви кажам сеа само што најдов дека германскиот го има во струмица и може да се нарача еве ви линк и од овој
    http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... 4429,d.Yms
    -А за американскиот го имало во оваа фризерница и можело да се нарача
    http://www.facebook.com/pages/Frizersko ... ref=stream
    стаиле и коментар за шампонот еве

Frizersko-kozmeticko Studio MINA · На 1.687 им се допаѓа ова.
    10 март 2012 во 00:11 ·
    Shamponot Mane'n tail pravi cuda!
    Ja pravi vashata kosa pogusta posjajna i istovremeno naglo go zapira opaganjeto na kosata i go zajaknuva korenot.Isto taka ovoj shampon go zabrzuva rastenjeto na kosata i dava zivost,sjaj i volumen.So redovna upotreba na ovoj shampon opaganjeto na kosata prestanuva za 4 do 6 nedeli,a potoa vashata kosa odnovo raste,pogusta,pozdrava i sekako pobrgu od voobicaeno.Veke po nekolku meseci koristenje ke zabelezite deka vashata kosa e celosno obnovena,zdrava i gusta kako konjska opashka.Zatoa nekoi i go narekoa konjski shampon.
    Moite klientki koi veke go koristat ovoj shampon se prezadovolni i sekako vooduseveni od rezultatot,a veruvajte rezultat ima.
    Shamponot doaga od Amerika i e klinicki testiran.
    Cenata na shamponot e za 1l 1200 den.Naracajte na tel:070/911-197
    Па ајде да си го нарачам и јас да видам што ефекти ке има кај мене ...позз од мене и ви посакувам на сите да ви помогне шампонот :* :hai: :hai:

10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Ќе почекаме да ни дадеш оценка за шамонот , косата ми е долга ама ми паѓаше едно време и бујноста ми е намалена :worried: Па многу ме интерсира дали ќе има ефект , со нетрпение очекувам оцена :D

11. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    imat efekt ovaj od amerika sakam da poracam ako neko imat probano neka pisit da prodam i jas da naracam

12. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.432
    Допаѓања:
    13.451
    Пред две години го користев овој шампон (не знам дали на истиот се мисли во темата)
    Го користев и шампонот и кондиционерот 3 месеца во Америка и бев презадоволна. На шишето пишува дека е наменето и за луѓе и за животни, и затоа другарките не сакаа да го користат, јас сама го потрошив целото шише. Косата ми е ретка и кршлива и паѓа како луда (среќа што не сум келава :lol:), и во периодот додека ги користев ми пагаше многу помалце. Кога се вратив дома полека се врати по старо. Во Скопје не сум го видела, ама ако знаете кај го има кажете ми, и ако го најдете топло го препорачувам на секого :)

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Јас го имам рускиот, вчера прв пат се измив глава и да ви кажам убаво мириса, го имам плавиот, само според тоа што го пишува како се раствора шампонот мене ми испадна многу течен. За некое време ќе пишам дали има резултати.

14. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    сум го користела овој шампон и премногу сум задоволна ... мојата коса сега е поцврста и по густа девојки ви го препорачувам и на вас пробајте и ке имате по убава и по здрава коса :)

15. s.frosina

s.frosina Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    40
    http://www.facebook.com/pages/Frizersko ... ts&fref=ts
    го има тука истиот американскиот што си го користела, нарачај си го ако сакаш мислам ако то помогнал.јас 1 месец го користам веќе и има резултати ми се намали паѓањето на косата , не ми престана скроз ама кога ја мијам косата не собирам купишта коса туку 5-6 влакна само , тоа ме натера да продолжам понатаму. иначе 1200 ден 1 литар е и вке 1месец го коритам само јас мислма дека ќе имам уште за 3 месеци .за мене се исплати бидејќи ја мијам косата 3-4 пати во неделата а ни четвртин од шампонот не сум потрошила.позз

На Spidy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sagapo

sagapo Активен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    девојки а кај може да се купи шампонов освен од кај Мина ???

На HollyWoodGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    И јас го користев. Го порачав преку една девојка. Она патуваше во странство и и го порачав.
    Али едвај стигнав до него. И таму го нема во слободна продажба.
    И сега сакам пак да го користам.
    И како да го порачам од кај таа Мина? :^)
    Сигурни сте дека она ви го дава вистинскиот шампон?
    Вистинскиот шампон се вика: The Original Mane 'n Tail
    Има некој друг начин да го порачам и брзо да ми стигне!?! :^)
    Ве поздравувам. :*

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Јас му пишав порака на тоа студиото мина денес сакав да го порацам шампонот но ми вратија дека неколку месеци веќе го нема на лагер и сега неможи да се порача :( има ли друг начин или од кај некој друг?најдов еден од СК на пазар 3 прави порачки но 1500 го дава

19. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    На страната моја гардероба го продаваат некои шампонов по 500 ден. И во тетово некоја фризерница за 800 ден. (Така ми пренесоа)

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ок ама незнаеме кое е тоа студио за жал а за тој шампон од мојагардероба братучетками го имаше порачано нејзнам од кој дистрибутер и врска нема ни со растење ни со ништо косата цека со првут му се наполна и пола паковање така му седи значи шампон ист како во паковањето погоре таков бараме :$