interesna напиша:marince87 напиша:Навистина сум изненадена од постовите, ја отворив темата за да видам македонските девојки со какви маски за коса се служат, и стварно онемев ! Генера бре луѓе? Дали тоа е маска за коса? Самата цена кажува 120 денари пола кило мислам нема везе, сфатете дека е сето хемикалии и дека воопшто не ви ја потхранува косата туку само ви ја мазни како да сте ставиле балсам за коса ! Просто сум зачудена. За оние кои се љубители на стварно добра и квалитетна козметика, и здрава коса, нека пробаат со Ревлон маската 500 мл е , Про Ју се вика. Јас лично сум многу задоволна ја користам втора година по ред. Поздрав !
И колку чини оваа маска и каде може да се најде? Разгледував низ парфимериите и маркетите ама ја нема.

Околу 750-800 денари .
Мислам дека оваа маска за коса ја нема во продажба по маркетите, може да се набави само преку некој фризерски салон, бар колку сум јас запознаена. Имам пријателка која работи во фризерски салон, и ми кажа дека неможе да се најде зашто се продава само на големо по салоните, од каде што можеш покасно да ја купиш. Ми рече дека цената и е негде околу 1300 ден, што и малку ме замисли па не ја купив. Иначе јас ја користам
Total Repair 5 од
L'Oreal и сум задоволна. Но би ве прашала ако некоја од вас знае да ми препорача некоја маска која е исклучиво за мрсна коса. Би ви била стварно благодарна

[/quote]
не е 1300 денари поевтина е, во салоните ја продаваат толку затоа што сакаат да заработат и провизија а нив нели ? маската ја купувам околу 800 денари барајте во поголеми парфимерии ако имаат можност да ви ја порачаат ако сте заинтересирани ...