LejdiD напиша:m3a3c3a3 напиша:Marina89 напиша:Ајде и јас да си кажам искуство кое ми е уште пресно што се велиси купив афродита шампон со пантенол внатре,и забележав дека ми паѓа помалку и дека имам влакенца нови во косава, а воопшто не е скап оди некаде од 100-120 денари,јас сум задоволна и н го менувам,зошто само од глупирање ни паѓа косата(е сега мора и во одредени периоди да паѓа) ама од ваков тако шампон мислам дека ми се зафкна косата,ама сега само ваков,коприва со пантенол и то е то,малку регенератор и косата се надевам ќе дојди во некоја нормала ,пробајте не е скапа инвестиција можда ќе помогни и кај вас
и јас можам да го кажам истото дека овај шампон навистина помага иако е многу ефтин.косата се помалку и помалку ми паѓа а не само мене туку и на мајка ми.таа имаше голем проблем со косата.премногу и паѓаше.го користиме шампонот повеќе од 1 година и не би го менувале за ништо на светов.
Се чешла ли лесно косата по миењето?
girl-miri напиша:Pа мене моите дома ми викат сама сум виновна дека сум мејнала сампонии н. Mи дозволуват н. Lекар. Aко идис т. Pиси сто ке ти казат па да не и кај мене тоа и да видам несто да превземам.
( мн се пласам за косава веце ми е изретцена напред доволно.
(
malo-bebe напиша:Dа прасам. Iмам кај целово малце коса знаци ми пагасе многу и сега малцњ имам целавост. Mислам се познава дека ми паднала коса. E прасајнево е дали некој на такво место или слицно со лук го дрзела н. Tакво мести и има ефект од раст на други влакна???? Aко има некој пробано нека писе...

Sanela94 напиша:Ама ако не го измасираш скалпот убо со шампон одма се мрси косата ко да не си ја миел

girl-miri напиша:malo-bebe напиша:
I Jас имам слуснато дека лукот го користат вака. Dа Gо масирас местото каде имас опаднато коса дека ке има нови влакна. Nемам пробано п. Nезнам дал е тоцно ако има некој нека казе п. I ние д. PоцнемеEве од мене несто сто забелезав кај мене. Mозе ке ви користи вам. Kога к. Jа миете косата не го масирајте мн скалпот само косата надолу. Mозно е да пага косата од остетен скалп. Pа некое време пробајте да не г. Mасирате скалпот додека имате сампон. Aко има ефект писете. Kај мене помалце пагасе коса вака. Pозз
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93 и 15 гости