Која е вашата боја на коса дали е природна или фарбана ? Дали повеќе преферирате црна, плава, кафена или црвена коса? Доколку не ви се допаѓа темава не коментирајте или доколку постои ваква тема ставете клуч.
Мојата природна боја е кафена темно, но неколку пати сум се исфарбала, бев нијансирана потоа плава, па црна од црна плава ја направив пак, па кафено темно па кафено светла па сега ми е пак црна и косата ми е за нигде Уште црвена немам пробано хехе, а најубава ми е кога ми е кафена најубаво ми стои на тенот.
светло кафеава,накај плаво нешто моментално имам и светли прамени .Инаку би сакала да ми беше црна бидејќи имам сино-зелени очи мхм опасна комбинација,али задоволна сум и со ова боја и не би ја фарбала косата...барем засега.
Природната боја на мојата коса е црна, но најдолгиот период од мојот живот сум имала црвена коса. Постојано правам промени, а моментално сум плава со посветли и потемни прамени. И најинтересно од се е што секогаш кога ќе направампромена се чувствувам прекрасно!
За да ме повредиш треба најпрво нешто да ми значиш, за да ми ги видиш солзите најпрво треба да сакам да ти ги подарам насмевките.. Дали навистина мислиш дека си моќeн така лесно да го растргнеш моето небо?