Abeja напиша:Ај ако може тој што има преса северин со керамички плочки и што е задоволен од неа за виткање на коса да ми го напише моделот (шифра). Косава ми е мека и тешко се обликува затоа сакам некој со сличен проблем што ја има а е задоволен, и каде ги има, во техномаркет сега барав на нет немаше.

k8yrock напиша:Здраво би сакала да прашам дали знаете каде може да најдам пегла за коса ремингтон...инаку сум од струмица и гледав на веб страните на нептун и техно маркет немаат само rowenta i philips имаат.... исто така ме интересира за тие rowenta дали се добри???
поздрав благодарам однапред....![]()
Abeja напиша:Ај ако може тој што има преса северин со керамички плочки и што е задоволен од неа за виткање на коса да ми го напише моделот (шифра). Косава ми е мека и тешко се обликува затоа сакам некој со сличен проблем што ја има а е задоволен, и каде ги има, во техномаркет сега барав на нет немаше.

kolache напиша:Abeja напиша:Ај ако може тој што има преса северин со керамички плочки и што е задоволен од неа за виткање на коса да ми го напише моделот (шифра). Косава ми е мека и тешко се обликува затоа сакам некој со сличен проблем што ја има а е задоволен, и каде ги има, во техномаркет сега барав на нет немаше.
јас ја имам оваа северин... до сега се покажа доста добро, ја имам скоро 1 ипол месец, сум пробала и да се виткам со неа супер е за 1700 денари... има од 125 степени па до 250многу си ја сакам!
![]()

vlubena напиша:Дали некој знае дали се убави овие преси сакам да си купам па не знам дали убаво пеглаат а иначе 2 преси се од нептун,ај ако има некој што ги имаа користено и знае дали се добри нека ми кажи
еве ја првата GRUNDING HS 3830![]()
•Преса за коса
•Керамички плочки
•Температура до 220C
•Јачина 50W
•Брзо загревање 30sec
•LCD температурен монитор
еве ја втората
PHILIPS HP 8310 /00
•преса за коса •керамички плочки •salonstraight active ion регенерација со јони за сјајна коса без
статички електрицитет •температура до 210 степени •брзо загревање 30sec
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, LavandaM и 16 гости