ТЕМА: Преса за коса

Мислење 02 Фев 2012, 11:29

Ај ако може тој што има преса северин со керамички плочки и што е задоволен од неа за виткање на коса да ми го напише моделот (шифра). Косава ми е мека и тешко се обликува затоа сакам некој со сличен проблем што ја има а е задоволен, и каде ги има, во техномаркет сега барав на нет немаше.
Abeja

Зелено цветче

803566
Мислења: 775
Зачленет: 24 Мар 2011, 02:01
Локација: Скопје
Слика

Мислење 07 Фев 2012, 01:57

Abeja напиша:Ај ако може тој што има преса северин со керамички плочки и што е задоволен од неа за виткање на коса да ми го напише моделот (шифра). Косава ми е мека и тешко се обликува затоа сакам некој со сличен проблем што ја има а е задоволен, и каде ги има, во техномаркет сега барав на нет немаше.

јас ја имам оваа северин... до сега се покажа доста добро, ја имам скоро 1 ипол месец, сум пробала и да се виткам со неа супер е за 1700 денари... има од 125 степени па до 250 :$ многу си ја сакам! :lol:
Слика
kolache

Бело цветче

16216
Мислења: 64
Зачленет: 26 Јул 2011, 00:23
I am addicted to buying nail polish! =)

Мислење 07 Фев 2012, 18:32

Дали некој знае дали се убави овие преси сакам да си купам па не знам дали убаво пеглаат а иначе 2 преси се од нептун,ај ако има некој што ги имаа користено и знае дали се добри нека ми кажи
еве ја првата GRUNDING HS 3830
Слика
•Преса за коса
•Керамички плочки
•Температура до 220C
•Јачина 50W
•Брзо загревање 30sec
•LCD температурен монитор
еве ја втората
PHILIPS HP 8310 /00
Слика
•преса за коса •керамички плочки •salonstraight active ion регенерација со јони за сјајна коса без статички електрицитет •температура до 210 степени •брзо загревање 30sec
vlubena

Зелено цветче

310432
Мислења: 543
Зачленет: 19 Јан 2011, 14:38
Слика

Мислење 07 Фев 2012, 19:27

[quote="vlubena"]Дали некој знае дали се убави овие преси сакам да си купам па не знам дали убаво пеглаат а иначе 2 преси се од нептун,ај ако има некој што ги имаа користено и знае дали се добри нека ми кажи
Слика
Јас ја имав белата преса,но за жал ја немам веќе ја скршив ама можам да ти кажам дека пресата е преубава многу убава пегла,и нема шанси да ти се прекрши косата,и сега земав слична како таа види погоре ја имам објавено,розева е и таа е иста како таа бела со мали измени :inlove: :) така да можам да ти кажам дека ако се решиш да ја купуваш нема да зажалиш,,
а таа од нептун не знам каква е .....
позззз :)
ANELIJA

Сино цветче

143260
Мислења: 219
Зачленет: 27 Апр 2010, 19:38

Мислење 10 Фев 2012, 18:54

Здраво би сакала да прашам дали знаете каде може да најдам пегла за коса ремингтон...инаку сум од струмица и гледав на веб страните на нептун и техно маркет немаат само rowenta i philips имаат.... исто така ме интересира за тие rowenta дали се добри???
поздрав благодарам однапред.... :) 8)
k8yrock

Фем почетничка

00
Мислења: 3
Зачленет: 10 Фев 2012, 18:49

Мислење 10 Фев 2012, 19:16

k8yrock напиша:Здраво би сакала да прашам дали знаете каде може да најдам пегла за коса ремингтон...инаку сум од струмица и гледав на веб страните на нептун и техно маркет немаат само rowenta i philips имаат.... исто така ме интересира за тие rowenta дали се добри???
поздрав благодарам однапред.... :) 8)

ремингтон има во рамстор во маркетот и во јуник
didisi

Сино цветче

3936
Мислења: 336
Зачленет: 22 Сеп 2010, 20:07
Love ...

Мислење 11 Фев 2012, 15:52

Abeja напиша:Ај ако може тој што има преса северин со керамички плочки и што е задоволен од неа за виткање на коса да ми го напише моделот (шифра). Косава ми е мека и тешко се обликува затоа сакам некој со сличен проблем што ја има а е задоволен, и каде ги има, во техномаркет сега барав на нет немаше.

еве ја мојата пегла ја зедов пред 1 месец и задоволна сум од неа, убаво пегла и мота инаку и јас имам многу мека коса http://www.google.com/imgres?q=severin+ ... ,r:16,s:35
S-Sister.91

Сино цветче

1913
Мислења: 127
Зачленет: 31 Авг 2010, 01:42

Мислење 19 Фев 2012, 22:28

kolache напиша:

јас ја имам оваа северин... до сега се покажа доста добро, ја имам скоро 1 ипол месец, сум пробала и да се виткам со неа супер е за 1700 денари... има од 125 степени па до 250 :$ многу си ја сакам! :lol:
Слика

И јас ја имам истава преса од severin и сум пре задоволна. За виткање не знам каква е оти си ја виткам косата со витлери или фигаро. А иначе јас ја користам година и 7-8 месеци и ко нова е :!:
MiniMouse7391

Бело цветче

1241
Мислења: 78
Зачленет: 01 Сеп 2011, 10:06
Локација: Некаде далеку :]
Life ends when you stop DREAMING
Hope ends when you stop BELIEVING
Love ends when you stop CARING

Мислење 19 Фев 2012, 22:42

vlubena напиша:Дали некој знае дали се убави овие преси сакам да си купам па не знам дали убаво пеглаат а иначе 2 преси се од нептун,ај ако има некој што ги имаа користено и знае дали се добри нека ми кажи
Слика
•Преса за коса
•Керамички плочки
•Температура до 220C
•Јачина 50W
•Брзо загревање 30sec
•LCD температурен монитор
еве ја втората
PHILIPS HP 8310 /00
Слика
•преса за коса •керамички плочки •salonstraight active ion регенерација со јони за сјајна коса без
статички електрицитет •температура до 210 степени •брзо загревање 30sec

Јас имам слична на вторава и супер е :) и многу убаво витка. И таа пелга за која зборува Анелија исто е убава ја има другарка ми па за која и да се одлучиш нема да згрешиш :)
smiley-94

Сино цветче

270188
Мислења: 378
Зачленет: 14 Дек 2010, 00:17
Локација: длабоко затворена во себе
When you really matter to someone, that person will always make time for you. No excuses, no lies, and no broken promises
Don’t trust too much, don’t love too much, don’t care too much because that ‘too much’ will hurt you so much...

Мислење 26 Фев 2012, 22:47

Скриен текст: покажи
Слика
Слика

Rowenta SF 1021 F0 мислам дека се вика, од нептун ја зедовме, 2.500 заедно со фен. Косата ја прави свиленкаста, совршена е. :inlove:
Кога ќе се испеглам со лепотицава, си го бакнувам секое влакно на косата. :* :emo:
Lov3

Зелено цветче

1189832
Мислења: 585
Зачленет: 08 Окт 2010, 23:18
Локација: On a road rage suicide.
Enjoy every second. Feel every second. Cry every second. Laugh every second. Destroy every second. Give every second.
The rage and love, the story of my life...

Stop, Drop and Roll!

Врати се на Коса

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, LavandaM и 16 гости

Site Meter