Девојки,ајде препорачајте добар шампон и регенератор за коса кој ја прави мека,лелеава и миризлива.Јас го користев шампонот на лореал али некако мислам дека ми е време да го сменам.Ако користите некој ептен добар препорачајте!Поздрав
Имам користено шампон и регенератор од Palmolive,можам да кажам дека се добри или пак на Пантен,исто имаат добри и шампони и регенератори за коса,незнам дали уште е во продажба шампонот на Голди,не ми текнува чије производтство беше,но ептен ја прави косата мека и нежна.
Регенератор: Морам да ги пофалам Pantene. Значи подобри регенератори не сум користела. Всушност се што е на P&G мене ми се допаѓа, особено што многу имам истражувано за таа компанија и знам дека кога прават нешто го прават навистина да се разликува од другите според квалитет. Шампон: Од нив користам и Head&Shoulders, ама тоа морам поради првутот. Неколку пати се обидувам да ги сменам овие продукти за коса, но на крајот пак се враќам на нив. Ги препорачувам со две раце :y: :y:
Мене ми одговараат шампоните од Шварцкопф од колекцијата Gliss. Еднаш користам Liquid Silk, еднаш Lasting Brown (мислам дека така беше ). Користам шампон, регенератор кој се измива и регенератор во спреј, кој не се измива, а тој спреј обично е оној жолтиот против цветање на косата. Сега почнав со нов шампон и регенератор од Гарние, го зедов оној за фарбана коса, со арган масло и брусница. Ама спрејот на Gliss продолжувам да го користам, и тој има арган масло и брусница, и има ефект, навистина помага против цветањето на косата. И ја прави баш мека, лелеава, а за мирис, да не правиме муабет - има супер мирис кој трае и трае - барем кај мене
orzene samponot i regeneratorot definitivno pred eden mesec pocnav da go koristam i toplo go preporacuvam na site.ima poveke jas go koristam za suva i ostetena kosa.prezadovolna sum
za sekoj tip kosa potreben e razli4en sampon balskam regenerator itn int... mnogu e tesko da go najdes vistinskiot. jas 4-5 godini go barav ona sto i odgovara na mojava kosa i konecno go najdov... sega koristam sampon FITOVAL onoj crveniot super e.potoa stavam balsam za kosa evolution i na kraj regenerator pantene ali samo na vrvovite posto ne smee da se stava na kozata ... najubavo e posle mienje da ja isplakenes uste ednaska kosata so ladna voda ..toa dava sjaj.. odkako ke ja is4eslam stavam schwarzkopf regenerator pak ali toj se prska samo ne se plakni... REZULTATO E PREKRASEN
jas koristam momentalnona recpt sampon i subrina regenerator za normalna kosa a predhodno koristev bekutan i subrina regenerator prekrasno e no iprirodno imam meka kosa,nefarbana bekotanot za mene kako sampon e nezamenliv a recept v go preporacuvam na tie sto imaat problem so opaganjeto veruvale ili ne jas ja spasiv kosata od toj sampon pozz
Loreal... Зашто да го менуваш... најдобар е... ок според мене Исто и за глис се сложувам, по препорака не знам чија беше од форумџикиве, ама пола форум купивме таков , шварцкопф треба да и платат на фемина мене у тандем лореал и глис ми идат преубаво... косата ми е најмека на свет, лелеава и преубаво мириса
јас сум најзAдоволна од лореал елививе,сите се 5ка,и маските и регенараторите.посебно тој со жолто -бела паковка
Шампон: Nivea Diamond Gloss за сува и оштетена коса, и презадоволна сум. Откако го користам немам толку распукани врвови, и косата ми доби сјај. Регенератор: Исто Nivea Diamond Gloss за сува и оштетена коса, со тоа што регенераторот го олеснува чешлањето и дава дупло поголем сјај. На сите со оштетена и сува коса им го препорачувам.
Palmolive и регенератор (жолиот) и шампон (2 во 1 тој што е од праска) -- дефинитивно константно најдобри!
Јас сум најзадоволна од Fructis на Garnier, ама сега моментално користам Shauma oil intense портокаловиот. Регенератор не користам никогаш, зошто многу ми ја мрси косата. А инаку секогаш прво се мијам со шампон од коприва или бреза, па потоа ставам од овие другиве.
Од секогаш со шапмон од бреза, сега некое време шапмон од зелен чај. Супер е Регенератор има во шампоните
Користам AVEENO® NOURISH+ MOISTURIZE SHAMPOO + Conditioner и сега за сега сум задоволна од овие продукти.Одлични се за мојата сува коса. Порано користев шампон од Loreal, но не беше ништо посебно.
Nivea Diamond Gloss,Nivea Blond Shine,Subrina за плава коса,сега го користам Wash And Go Jasmine Touch и сум презадоволна многууу убаво мириса,а за регенератор од Авон Moisture Sleek.