Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело ама сега сум со намера да купам за коса Препорачајте некој
Топло ти ги препорачувам спрејовите на Schauma (Schwarzkopf) кои се ставаат после миење на косата, откако ке ја истриеш со пешкир и не се плакнат јас го користам тој за сува коса и многу сум задоволна, па претпоставувам дека и за другите типови на коса се добри
http://www.schauma.de/uploads/tx_templa ... ege_02.jpg oва е целата колекција спрејот е од десно, на крајот над маската
Задоволна сум од овој Rica hair spray го купив од Кам ефтин е милсалм околку 70 денари беше и многу убаво мириса како дезодоранс. А ти ги препорачувам и тие на Шаума. Не можев да најдам слика да ја симнам па затоа еве ти линк можеш да го видиш Rica спрејот. Десно од чешалот е спрејот. http://www.alibaba.com/product-free/100 ... image.html
И јас користам Глис, ама мојава коса ништо не може да ја спречи од пукање, туку онака и ставам колку да ја залажам
Го имам користено овој спреј и многу сум задоволна , а не ни многу скап околу 150 денари, а некогаш можеш и да начекаш акција и за 100 денари.Пред се многу убава ми ја прави коста и преубаво мирисаа и да заборавив да го кажам најважното од Авон е !
И јас го користам овој...незаменлив е На кратко имав на Shauma, тој новиот спреј со мирис на цреша ама не бев толку задоволна и одма си се вратив на овој... Ја омекнува косата и полесно се расчешлува...
Значи најдобра работа ми се спрејовите за коса,после силиконските капки,немозам без нив,посебно супер се за фарбана коса.Ги користам на Глисс (моментално имам од тој за сјај)Мојата коса им се заблагодарува
Го користам црниот спреј на Глис, со течен кератински комплекс за оштетена и сува коса и добар е иако очекував подобри резултати од него... Еве го на сликата, трети по ред од лево...
Спрејовите на Schwarzkopf- Gliss- ми ги смирува локните. Го користам и розевиот и жолтиот зависи кој ќе ми дојде пре рака.
девојки го има некоја од вас пробано новиот спреј на глис ultimate repair? Јас досега си го користев жолтиот и прекрасен ми е, но сега се замислив за овај црниот, не знам зошто, ми изгледа како добар да е