ТЕМА: Спреј за коса

Мислење 31 Мај 2011, 07:44

Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело :D :D ама сега сум со намера да купам за коса ;) Препорачајте некој :)
LoVeR

Зелено цветче

848522
Мислења: 737
Зачленет: 22 Јул 2010, 20:21
Љуби и цени ги убавините што животот ти ги нуди,бори се и не дозволувај друг да ти суди . Собори ги препреките пред тебе,верувај во љубовта и живеј за себе ..!

Мислење 31 Мај 2011, 09:12

LoVeR напиша:Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело :D :D ама сега сум со намера да купам за коса ;) Препорачајте некој :)

Топло ти ги препорачувам спрејовите на Schauma (Schwarzkopf) кои се ставаат после миење на косата, откако ке ја истриеш со пешкир и не се плакнат ;) јас го користам тој за сува коса и многу сум задоволна, па претпоставувам дека и за другите типови на коса се добри :)
Estelle

Сино цветче

139181
Мислења: 176
Зачленет: 06 Дек 2010, 19:26
No one is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they're free...

Мислење 31 Мај 2011, 09:54

Да ми препорачате некој спреј за виткна коса да не ми се разлетува многу ?
kelly.r

Сино цветче

149158
Мислења: 357
Зачленет: 29 Јан 2011, 20:58
Ако животот не ти се насмевнува,скокотни го! :)

Мислење 31 Мај 2011, 10:48

Estelle напиша:
LoVeR напиша:Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело :D :D ама сега сум со намера да купам за коса ;) Препорачајте некој :)

Топло ти ги препорачувам спрејовите на Schauma (Schwarzkopf) кои се ставаат после миење на косата, откако ке ја истриеш со пешкир и не се плакнат ;) јас го користам тој за сува коса и многу сум задоволна, па претпоставувам дека и за другите типови на коса се добри :)

Ako најдиш слика стави да видам каков е...за да знам.....
LoVeR

Зелено цветче

848522
Мислења: 737
Зачленет: 22 Јул 2010, 20:21
Љуби и цени ги убавините што животот ти ги нуди,бори се и не дозволувај друг да ти суди . Собори ги препреките пред тебе,верувај во љубовта и живеј за себе ..!

Мислење 31 Мај 2011, 11:23

LoVeR напиша:
Estelle напиша:

Ako најдиш слика стави да видам каков е...за да знам.....

http://www.schauma.de/uploads/tx_templa ... ege_02.jpg
oва е целата колекција спрејот е од десно, на крајот над маската
Estelle

Сино цветче

139181
Мислења: 176
Зачленет: 06 Дек 2010, 19:26
No one is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they're free...

Мислење 31 Мај 2011, 15:16

Задоволна сум од овој Rica hair spray го купив од Кам ефтин е милсалм околку 70 денари беше и многу убаво мириса како дезодоранс. А ти ги препорачувам и тие на Шаума.

Не можев да најдам слика да ја симнам па затоа еве ти линк можеш да го видиш Rica спрејот. Десно од чешалот е спрејот.

http://www.alibaba.com/product-free/100 ... image.html
A-j-a

Жолто цветче

8391102
Мислења: 1226
Зачленет: 12 Апр 2011, 16:35
Локација: некаде по светот
Слика

Мислење 11 Јун 2011, 00:55

Слика го обожавааммм :)
Lady01

Бело цветче

811
Мислења: 57
Зачленет: 03 Сеп 2010, 11:00

Мислење 11 Јун 2011, 01:59

И јас користам Глис, ама мојава коса ништо не може да ја спречи од пукање, туку онака и ставам колку да ја залажам :rofl:
k.i.m

Жолто цветче

32491539
Мислења: 4112
Зачленет: 12 Мај 2010, 21:31
Локација: *On a pool party*
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.

Мислење 11 Јун 2011, 20:36

А некој да препорача спреј со УВ заштита од сонце?
wings

Бело цветче

2359
Мислења: 56
Зачленет: 11 Апр 2011, 12:46

Мислење 19 Јун 2011, 14:49

Го имам користено овој спреј и многу сум задоволна , а не ни многу скап околу 150 денари, а некогаш можеш и да начекаш акција и за 100 денари.Пред се многу убава ми ја прави коста :emo: и преубаво мирисаа :P и да заборавив да го кажам најважното од Авон е ;) !
Прикачени фајлови
avon-naturals-madadamia-aloe-moisturising-mist-hair-spray.jpg
avon-naturals-madadamia-aloe-moisturising-mist-hair-spray.jpg (11.09 KiB) Разгледано 1001 пати
SaIvnjaann

Сино цветче

336221
Мислења: 380
Зачленет: 15 Мај 2011, 21:55
Локација: <----------

Врати се на Коса

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, LavandaM и 16 гости

Site Meter