31 Мај 2011, 07:44
Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело

ама сега сум со намера да купам за коса

Препорачајте некој

-

LoVeR

-
- 848522
- Мислења: 737
- Зачленет: 22 Јул 2010, 20:21
Љуби и цени ги убавините што животот ти ги нуди,бори се и не дозволувај друг да ти суди . Собори ги препреките пред тебе,верувај во љубовта и живеј за себе ..!
31 Мај 2011, 09:12
LoVeR напиша:Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело

Препорачајте некој

Топло ти ги препорачувам спрејовите на Schauma (Schwarzkopf) кои се ставаат после миење на косата, откако ке ја истриеш со пешкир и не се плакнат

јас го користам тој за сува коса и многу сум задоволна, па претпоставувам дека и за другите типови на коса се добри

-

Estelle

-
- 139181
- Мислења: 176
- Зачленет: 06 Дек 2010, 19:26
No one is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they're free...
31 Мај 2011, 09:54
Да ми препорачате некој спреј за виткна коса да не ми се разлетува многу ?
-

kelly.r

-
- 149158
- Мислења: 357
- Зачленет: 29 Јан 2011, 20:58
Ако животот не ти се насмевнува,скокотни го!

31 Мај 2011, 10:48
Estelle напиша:LoVeR напиша:Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело

Препорачајте некој

Топло ти ги препорачувам спрејовите на Schauma (Schwarzkopf) кои се ставаат после миење на косата, откако ке ја истриеш со пешкир и не се плакнат

јас го користам тој за сува коса и многу сум задоволна, па претпоставувам дека и за другите типови на коса се добри

Ako најдиш слика стави да видам каков е...за да знам.....
-

LoVeR

-
- 848522
- Мислења: 737
- Зачленет: 22 Јул 2010, 20:21
Љуби и цени ги убавините што животот ти ги нуди,бори се и не дозволувај друг да ти суди . Собори ги препреките пред тебе,верувај во љубовта и живеј за себе ..!
31 Мај 2011, 11:23
LoVeR напиша:Estelle напиша:LoVeR напиша:Ја отворам темава зошто мислам дека нема иста а ако има слободно клуч.Што спрејови за коса користите и кои се најубави,кои подолго време се задржуваат на косата...порано ставав спреј за тело

Препорачајте некој

Ako најдиш слика стави да видам каков е...за да знам.....
http://www.schauma.de/uploads/tx_templa ... ege_02.jpgoва е целата колекција спрејот е од десно, на крајот над маската
-

Estelle

-
- 139181
- Мислења: 176
- Зачленет: 06 Дек 2010, 19:26
No one is more hopelessly enslaved than those who falsely believe they're free...
31 Мај 2011, 15:16
Задоволна сум од овој Rica hair spray го купив од Кам ефтин е милсалм околку 70 денари беше и многу убаво мириса како дезодоранс. А ти ги препорачувам и тие на Шаума.
Не можев да најдам слика да ја симнам па затоа еве ти линк можеш да го видиш Rica спрејот. Десно од чешалот е спрејот.
http://www.alibaba.com/product-free/100 ... image.html
-

A-j-a

-
- 8391102
- Мислења: 1226
- Зачленет: 12 Апр 2011, 16:35
- Локација: некаде по светот
- Ова корисно мислење на A-j-a ѝ се допаѓа на:
- LoVeR
1
11 Јун 2011, 01:59
И јас користам Глис, ама мојава коса ништо не може да ја спречи од пукање, туку онака и ставам колку да ја залажам

-

k.i.m

-
- 32491539
- Мислења: 4112
- Зачленет: 12 Мај 2010, 21:31
- Локација: *On a pool party*
Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes.
11 Јун 2011, 20:36
А некој да препорача спреј со УВ заштита од сонце?
-

wings

-
- 2359
- Мислења: 56
- Зачленет: 11 Апр 2011, 12:46
- Ова корисно мислење на wings ѝ се допаѓа на:
- LoVeR
1
19 Јун 2011, 14:49
Го имам користено овој спреј и многу сум задоволна , а не ни многу скап околу 150 денари, а некогаш можеш и да начекаш акција и за 100 денари.Пред се многу убава ми ја прави коста

и преубаво мирисаа

и да заборавив да го кажам најважното од Авон е

!
- Прикачени фајлови
-

- avon-naturals-madadamia-aloe-moisturising-mist-hair-spray.jpg (11.09 KiB) Разгледано 1001 пати
-

SaIvnjaann

-
- 336221
- Мислења: 380
- Зачленет: 15 Мај 2011, 21:55
- Локација: <----------
Врати се на Коса
Кој е онлајн
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, LavandaM и 16 гости