ТЕМА: Визуелно до подолга коса

Мислење 05 Ное 2011, 00:22

Сакам да прашам дали воопшто постои некоја фризура со која косата изгледа визуелно подолга. На пример познавам девојки кои имаат коса до половина но не им се приметува дека им е толку долга, но има и девојки со коса до под рамениците а изгледа како мноогу долга. Утре планирам да се шишам имам коса до средината на грбот но ме интересира како да го скратам митилот (3-4цм) а косата да ми остане визуелно долга. Некои идеи ?
Скриен текст: покажи
Мислев да ја ошишам во V израз одпозади а од напред да си направам закосени страни. Дали е добро? Патем ако има ваква слична тема може канта :) СликаСлика
la.diva

Бело цветче

55
Мислења: 57
Зачленет: 03 Окт 2011, 18:16
You will find a girl prettier than me, smarter than me, and funnier than me, but you will never find a girl just like me.

Мислење 06 Ное 2011, 15:57

Па мислам дека можеш на се истрижеш на делови и од позади како на шпиц да ти биде косата така визуелно е подолга :)
pupi.girl

Жолто цветче

830379
Мислења: 1914
Зачленет: 21 Јул 2011, 22:34
Локација: Monte Carlo

Мислење 18 Јан 2012, 17:25

Остар степен немој да правиш, порано јас така се имам зезнато и напред косата ќе ти биде кратка, а позади долга. И ќе треба се наназад да ја носиш за да не се познаваат кратките прамени напред. |( Големо НЕ! Инаку пеглај ја, така е секако подолга, т.е. најдолга изгледа пеглана :)
Plavusa.17

Жолто цветче

30761500
Мислења: 2927
Зачленет: 20 Мар 2011, 11:57
Слика Слика Слика Слика Слика

Мислење 05 Фев 2012, 19:50

Mозес да казес само метилот да ти го скратат. Iли кази само форма д. Tи направат со кратејне на 4цм па така ке имас нова фризура и догла коса, бидејки вене имас долга.
girl-miri

Жолто цветче

337169
Мислења: 1281
Зачленет: 19 Окт 2011, 16:28
Локација: во мојот глупав свет,што никогаш нема да постои!...
You can never make the same mistake twice...because the second time you make it,it's not a mistake,it's a choice.
ЖЕНСКОТО СРЦЕ е БОГАТСТВО за личноста која знае да го ПРОЦЕНИ !!!

Врати се на Коса

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Frosina93, LavandaM и 16 гости

Site Meter