kiki-riki напиша:korekcija na nosot se preporacuva samo vo slucaj na zdravstven problem, a za *razubavuvanje* ne e mnogu pametno zosto prvo ona sto mislime deka ce izgleda ubavo, moze da ne ni se dopadne, koga ce se realizira, vtoro i povazno nosi posledici od tipot cuvstvuvanje na bolka pripromena na vreme i sl
Pipito напиша:Imam slichen problem.. podobro kazano ist... I mi prechi mnogu.. Vsushnost toa mi stana kompleks... i pri golemata promena koja ja vrsham vo mojot zivot.. gi izbrishav site kompleksi samo ovoj ne mozam.. Za operacii vo stranstvo nemam tolku sretstva.. A kako shto chitam ovdeka vo Makedonija doktorite ne se neshto naj naj.. Pa zatoa bi sakala i jas da stignam do nekoi informacii.. A toa kako da go najdam brojot so toj doktor z akoj se slushaat samo dobri kritiki.. I kako da go najdam brojot na rebeka od poinakvii.. i shto se se sluchuva tamu ako sakate pri objansuvanjeto na deojcheto shto go postavilo prahsanjeto pomognete mi i mene...Pozz Tnx
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости