Незнам дали има ваква тема,проверив,па колку што видов немаше,доколку веќе има слободно нека биде избришана.Ме интересира дали некој користел производи од Орифлејм,конкретно за шминката,дали сте задоволни од нивните производи,дали веќе сте биле нивни член,со самото тоа дали производите што сте сакале да ги нарачате ги земавте по поефтина цена,кое е вашето мислење за Орифлејм?
Во глобала ок се, ама повеќе за млеката за тела. За шминката... добри им се сенките во стикови. Прашкастите... ноу веј.
Од орифлејм користам сега исклучиво само сјајчиња за уста. Друго немам, некако ми се понеквалитетни. Најдобро ми е од парфимерија да си купам, види, плати. Сигруно си е сигурно.
Не сум била никогаш член затоа што сите се и не сакав . Иначе ми носеа парфеми и повеќето ги имам и супер ми се . Исто така и сјајчињата, спрејовите за тело , дезодорансите . Не ми е добра шминката ама се друго ок им е
Јас сум редовен купувач на производите од орифлејм и сум задоволна у глобала од се. Значи и од квалитетот и од цените(понекогаш знаат да претераат али па и многу често има и намалување на цените) Секогаш има нешто ново,тоа многу ми се допаѓа!!
Од Oriflame користам камена пудра и задоволна сум. Од останатите производи што ги имам користено не сум задоволна. Затоа нарачувам само камена пудра.
најзадоволна сум од парфемите и тоа само од некои не од сите,на пример глечер црвениот ми е најсупер,а за сенките незнам баш не сум задоволна ама во принцип само мрсни сенки користам во стик и тоа ретко,тие ми се допаѓаат...
На Орифлејм најчесто користам гелови за туширање и кремови за раце моментално користам и маска за коса со кокос , за друго преферирам од парфимерија пари на рака, мара за рака
Кога веке темава конкретно е отворена за орифлејм сака да прашам дали пудрите од орифлејм се убави и која е најубава????????
Од тие кремите за акни, геловите за миење лице воопшто не сум задоволн,а а имам користено и сенки и римели па што знам не се бог ти знае што, има каде каде поубави.
Јас мислам дека многу добра козметика имаат орифлејм. Мајками веќе е 9 години таму, и е една од поважните личности на фирмата. Претставник е во нашиот град, па мене цела козметика ми е од таму. И многу ми е убава. Сјајовите, маскари, парфеми и се. Што е проверено проверено е.
Имам користено многу производи на Орифлејм, ама скоро од ништо не сум посебно задоволна. Пред некое време бев зачленета и постојано ја терав мајка ми да порачува нешто, за да направам 150 поени. И затоа имам многу производи од Орифлејм дома. Единствени работи што ми се допаѓаат се сјаевите, ама тие големките, а малите не чинат за ништо. Камената пудра од Џордани голд исто ми се допадна, иако не користам пудри и исто така една тегет сенка во прав.
Ееее да, и тоа го заборавив. Па не е лошо, служи за омекнување на места каде што кожата ти е рапава. Јас повеќе го користев за усните, отколку за рапави места. Меѓутоа единствена маана е тоа што треба да го нанесуваш со прст, а не е хигиенски.