девојки и јас имам темно кафеава боја и зелени оци...сакам една промена да направам и мислам за лесник да си ја бојадисам цела коса и неколку прамени од озгора на сиво...али никако да најдам некоја слика да видам како ке изгледа ако имате ставете?? и сто мислите ке ми одговара?? или некоја друга нијанса казете со лесни и потемни или како некои прамени да си правам???:::
Kako да ја постигнам оваа боја . .. . иМав темно кафеава па е осветлував и сеа ми е некако на портокалово ... бледа... Каква фарба да земам ?
Бидејќи го имав поставено прашањево, но беше избришано, па еве пак да прашам. Дали би ми стигнале 2 фарби од палете на оваа должина, должината од прилика е оваа: или да земам 3 фарби. Бидејќи прв пат ќе се фарбам , ми треба совет од некој поискусен
Би ти стигнале две фарби. Јас ја имам истава должина немај гајле .. Но сепак, доколку имаш бели влакна тогаш би можела две и пол .. за да повеке се стави на оние места
Мислам дека би требало да ставиш плава фарба за коса , за да ја осветлиш па потоа врз таа да се стави онаа која ја посакуваш.. Бидејќи не би можела да го достигнеш ова на друг начин . Ете би можела со бланш , но со тоа мнооооогу се оштетува косата , премногу.. Имав такво искуство..
Земи две ... И со миксер измати ги .. Иначе нема да ти стигнат .. Еднаш така и јас зедов две малку пократка коса имам ама бујна и не ми стигна... После ми кажаа дека подобро е да се измати ем убаво ке се измеша ем повејке ке имаш ...
Ја исфарбав со тие новите ИНТЕНСЕ плава зедов... и Еве како ми испадна... . . . Сеа сум во фаза на осветлување па се надевам дека следен пат ке испаднам плавуша
Јас сакам да ја осветлам косата со плава фарба ама ми е страв да не ми испадне жолта,а не сакам со бланш бидејќи многу ке ја оштетам.Имам кафена коса.Па...феминки ,која фарба ми ја препорачувате???
ех како за прв пат супер ти е баш ми се допаѓа ,јас пак сакам ваква да ја затемнам ,имам светло бебешко плава и сакам сега ваква
Се фарбам со гариер 5, меѓутоа морам да си се пожалам. Последниот пат се фарбав пред некои 2недели, а уште пред 5 дена приметив дека ми е страшно избледена бојата на коренот, значи не подникната, туку избледена, а да напоменам дека коса мијам на 2-3дена.... Дали имате совет за фарба која нема да избледе така брзо??? Ми треба темнокафена нијанса и тоа беше единственото нешто кај гарниер што ми се свиѓаше, дава многу природна боја, не е она вештачкото.. но ете дефинитивно ќе треба да ја менувам
Evolution се доста трајни фарби, јас сум многу задоволна од нив. Субрина исто така, ама и едните и другите се прилично јаки.
Јас кога се фарбав плава со еволушн 11 11 ми излегуваше баш ваква сребрена(мене не ми се допаѓаше па затоа ја сменив). Пробај со оваа фарба и 9% хидроген многу на сребрено фаќа.