Кој е најголемиот и најсмешен бисер што сте го слушнале некогаш или пак можеби вие сте го кажале? Ајде девојки кажете да се посмееме малку
Професорката по хемија во средно не испрашува, една ученичката е веќе на табла: Проф: Колку изнесува Авогадровиот број? Ученичката: хммммммм пааааа... Проф: Ајде ништо не знаеш, камче си, оти не учеше? Ученичката: Учев професорке, жими мајка Проф: Девојче, не се колни за мајка, мајка е една, за татковци не се знае
Лапсузи Dali cesto vi se slucuvaat lapsuzi.Mene mnogu cesto, i potoa se utepuvame od smeenje.Ne e loso istite da se zapisuvaat, pa koga e covek neraspolozen ednostavno da si ja otvori kolekcijata na LAPSUZI.
Даа и тоа како.. Денес се сопнав од топка на физичко и паднав како и секогаш кога ке се сопнам од нешто тркалезно.. :roll: секогаш ми се случуваат некои лапсузи. Еднаш паднав во ископан канал бев некаде до стомакот во гом*а
napisete nekoj lapsuz da mu se nevidi.Edna moja prijatelka vleguva vo kafana i naracuva dve celeski torbi ve molam,sosema ozbilna kako nisto da ne se slucuva, a konobarot i veli molam ups se izvinuvam dve teleski corbi mislev.
"Не ми солит шеќеров." А сега бисерчиња од моите дечиња: - Боскодин и боскоѓа-господин и госпоѓа -тлумба-тулумба -томиџери и глувчето џери -шеќерна,шеќерна,никад више неверна... -ти си милионер но несакам јас стари... -ќорапчиња-чорапчиња
Една моја другарка ми гледа на кафе и ми вика- Имаш ја буквата А, ама без таа средната црта. И јас и велам- па тоа е Л. Можеби не е толку смешно, ама ние добро се изнасмејавме.
ееееее ме изнасмеа А мене исто ми се има случено во прва година на испитување по биологија да зборувам за МОЧНИОТ МЕУР КАЈ РИБИТЕ
А репортерката на А1 ја прасува на бабата -Бабо! Каде во Европа би отпатувале? -Па еве би отисла до Америка! -А пасош имате? -Аааа? Патос? Е патос бабо ама со патос дома да си седиш немат Америка...
ЧИТАЈ СЕГА ОВА ': plaza decko i devojka na odmor vo crna gora sednuvaat vo kafule i konobarot prasuva stacete popiti? децково -пиво а ти цуро па и ја ќупиво мозе ис цасу или из фласу абе НЕМА ВЕЗЕ МОЗЕ ИС ШИШУ
Sredno medicinsko - na praksa vo bolnica i se javuvam na drugarka mi i ja prashuvam kade e. A taa mi odgovara: na ginekologija, ama ne znam dali dali vo zenskiot ili mashkiot oddel!
хаха Една типка ја симнуваат од bmw [колата беше преубава] и сега оваа нешо се фура, излегува од кола.. ама незнаам како не забележа дека има отворено шахта! и.. излегува од колата со крената глава прави еден чекор .. и вториот чекор ПАЃА У ШАХТА! сите и се смееа! епа така и треба кога се фура.. мала спишти се доле! МНОГУ ЈАКА ГЛЕТКА!