Државниот завод за статистика ви овозможува да дознаете со колку луѓе во Македонија го делите истото име или презиме. Повелете и после пишете... Името го делам со: ххх А презимето со: ххх
Јас па мислев уникат сум Бараното женско име **** се појавува 2286 пати. Бараното женско презиме **** се појавува 666 пати. Интересно
Кај мене пишува името 6695 пати, а моминското презиме 3093 пати. Презимето од мм го има помалку од 5 пати или го нема ајдеееееее
Интересно Еве за мене: Бараното женско име ..... се појавува 11737 пати. Бараното женско презиме ...... се појавува 41 пати. (ова за старото - моминското), а сега на старото ми е додадено презимето на мажот - Бараното женско презиме ..... е под 5 појавувања или нема појава. 100% само јас сум со тоа презиме
Бараното женско име Памела се појавува 174 пати. Бараното женско презиме **** се појавува 3967 пати. А презимето од симпатијата 144 пати.
името: Бараното женско име се појавува 1557 пати презимето:Бараното женско презиме се појавува 224 пати. па немало многу
Мене дури сега ми го отвори линкот Бараното женско име се појавува 2523 пати. Бараното женско презиме се појавува 3851 пати. На дечко ми: Бараното машко име се појавува 1724 пати. Бараното машко презиме се појавува 1887 пати.
Бараното женско име се појавува 4066 пати. Бараното женско презиме се појавува 752 пати. Јас па мислев почесто е моево презиме...
Бараното женско име * се појавува 36 пати. Бараното женско презиме * е под 5 појавувања или нема појава. Ама сум си уникатна
Бараното женско име ...е под 5 појавувања или нема појава Бараното женско презиме ... се појавува 974 пати.
Бараното женско име *** се појавува 2500 пати. Бараното женско презиме *** се појавува 631 пати. Па и не е многу често Еве и за дечко ми: Бараното машко име *** се појавува 9266 пати. Бараното машко презиме *** се појавува 4484 пати. Значи да си останам јас со моето презиме, а да си го додадам неговото а А еве за сестра ми: Бараното женско име *** се појавува 93 пати. За презимето исто 631 пати.