Смешни мислења има Трендафила, скоро сите сте ги постирале Ова за Ќотекот како воспитна мерка : Abe za devojce i ne treba, mirni se devojcinja, ke se razberes so zbor. Ama maskine treba i toa kako da se istepaat! Inace na glava ke ti se kacat!
не е девојка, вика дека е 30 годишна жена... Прв пат гледам жена со такви размислувања. Ми личи на 13 годишно девојче. Oд темата секти.
тема: Каде најчесто имате секс? (се мисли на место каде што се извршува чинот) by: trenDafila А ние да ти мислиме грев е да имаш секс пред брак, ццц...
трај, се препотив држев штипка за коса во раце, мислам ќе ја скршев од што ја стискав. Умрев, готова бев да се онесвестам на столот.
Се помочав кога видов Па нормално, кога и да излезам, Дузи ја гледам, и си мафкаме Логичен е заклучоков дека само јас, Дузи, на Дузи другарка и, и дечко ми сме у градов
How about ИНТЕРПУКЦИСКИ ЗНАЦИ? Знам дека ако и пишев таму ќе ме избришеа,ама тука морав. Да не зборам за Ф-то, за споените зборови...И на крајот смајлињата. Талент е од трагична приказна да направиш комична,текстов е вистинско уметничко дело.
леле да ви кажам можеби е смешно но мене ми е многу стра од барбики. Во темата Барбики! Смешно ми падна.
Од темата Испукај се Смешно ми дојде оти и кај мене има едни така што се довикуваат уште рано рано А јас така пред некој ден злобно застанав од прозорец и со шише вода ја полив таа под прозорецот ...така истурам и си гледам нагоре во небото :смајлиштосисвирка: