Инспирирана од смешните стихови, на за жал се побројните турбофолкери ја отворив темава Ама стварно имаат смешни текстови, да незнае човек дали да се смее или да плаче Отиде и последниот грам почит што го имав за турбо-фолкот Еве неколку смешки на кои неодамна наидов 1.Jedva cekam da sa'ranim majku pa u kucu da dovedem Rajku! 2.Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete! 3.Kuce laje, a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi! 4.Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti! 5.Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta cu jadan kraj Morave kad ne znam da plivam! 6.Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako! 7.Sto na kafu zoves mene kad nemas samlevene! 8.Nemoj da places na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu! 9.Imam garazu i mercedesa tri, jos samo mi falis ti! 10.Pijem vino i rakiju vrucu i ne mislim na traktor i kucu. Sta ce meni vencanje i zena kad sa tudjom zivim bez problema! 11.Na kuci se odzak pusi na tavanu meso susi, ja sam seljak u srcu i dusi. 12.Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male! 13.Zbogom sine zbogom rode, pazi da ti voz ne ode! 14.Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! 15.Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas sema-for! 16.Dva losa ubise Milosa, a mene ce jedan sto mu zenu gledam! 17.Plitak potok, a voda duboka...!!! 18.Nasa je ljubav duga kao dugotrajno mleko! 19.Nisam lopov al' bi znao tom coveku sta bi krao! 20.Pozn'o bih te medju ruza trista, ali nije svaka ruza ista! 21.Milane moja ruzo, cale mi se naoruz'o, u vazduh ce sve da digne samo kad te stigne! 22. ...neces cak ni pasulj da mi skuvas, a kamo li decu da mi cuvas! 23.Vetar ljulja camac, riba trza mamac, a obalom cura seta, pecanje ometa! 24.Kada ribar dodje sa pecanja kasno, sta je tamo upe-cao svima nam je jasno! 25.Na moj racun picemo, prijatelji bicemo, tugu cemo spreciti, jedan drugog leciti, jer za mojim stolom, sve je pod kontrolom! 26.Mala zena od velike sladja, mala zena u srce poga-dja, mala zena lepa kao slika, telo malo a dusa velika! 27.Da dogovor kucu gradi rekao je neko, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko! 28.Mala moja na vrh kola stani da te moje oko nanisa-ni! 29.Necu da ljubim jednu ili dve, ja sam covek za devoj-ke sve! 30.Ej da su suze srebrni novcici, palatu do neba mogla bih podici! 31.Ja nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure! 32.Svakog dana gledam ja njena divna oka dva.Nekad su je zvali klinka, sada najlepsa Kovinka! 33.U majku se klela ti, krstila pred svima, da te necu imati sigurna si bila! 34.Da zavolis mene ti nije bilo sile, 1:1000 sanse su mi bile! 35.Komandante, silo vojna, lomis srca mnogobrojna!
Хахаха закон ти е темата. Прво што ми падна на памет е ова У срце да ти пуцам неќу, али једно сигурно знам за пар месеци тражиќеш метак да то учиниш сам - Стоја
Врвот на уметноста е целата песна од Стоја - Дали си за секс. Поединчено не се сеќавам на стихови, ама крш е. Пуштете ја на јутуб
Браво за темава -Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! -Da zavolis mene ti nije bilo sile, 1:1000 sanse su mi bile! хахаа
-Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete! -Kuce laje, a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi! -Necu da ljubim jednu ili dve, ja sam covek za devojke sve! -Ej da su suze srebrni novcici, palatu do neba mogla bih podici! -Cujte ljudi moji, sve mi dobro stoji , jer ja nosim belo Armani odelo... oblaci me Gucci, to dusmane muci, imam dobre gace sio ih Versace
Впрочем мене 99% ми се смешни и глупави не е мој тип на музика ... едноставно смешни ми се ,прости,сељачки и незнам како уште би ги нарекла Ajde Jelo šmrći belo, pa nek vidi celo selo. Ona je ljepsha o nochi njen miris u kosi do nebo me nosi.. Zene zmija sedi za sankom Dali si za sex и уште 100000000 стихови...
Pijem crnu kafu bez secera, ona mi je rucak i vecera Za dorucak ljubav ko dodatak Gorka mi je kafa Al mi al mi al mi, al mi zivot sladak Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo
Циганин сам ал најлепши Купи ми мајкo фен,да залижем косу и да постањем нјен... Цигaнче ,циганче да ти купим златно ланче Свако вече црно мече Село моје лепше од Париза,лепо од далека ал још лепше из близа.. загушливо, а мени се плаче.. Неможам повеќе
Brushalter nocas steze kao malter upija mi grudi odmah cu ga sada skinuti brushalter ne ide mi uz karakter sakriva mi grudi lepe, cvrste ne znam sta ce mi Mini, mini, mini suknja lepo ti stoji, nosi je stalno zima, leto, vruce, hladno stoji ti maksimalno x 2 Mali mrav, mali mrav, u nedrima nest'o, mora da ga nadjem, da menjamo mesto. Volim klompe mrzim štikle ne silazim sa bicikle 'ja sam ti bolja od nje, pitaj svoje prijatelje Na čaršavu dve-tri kapi krvi hvala dragi što si bio prvi Ja spavam u drveni krevet, a moj dragi u Apolo 9 bolje da si mi žensku decu rađala nego se samnom svađala Na vjenčanju, jebo sam ti sestru! Danju je radila u trikotaži, noću sam je jebao na seoskoj plaži. И омиленото од форумот каде што ги најдов: a gdje vi čujete te stihove? nitko ne sluša a svi imaju zbirku pjesama u glavi
Gola, gola, skini mi se gola mozes gomba, mozes i do pola ja sam ovdje turista budi malo budi nudista Е за овој Екрем незнам дали да плачам или да се смеам....а човекот ѕвезда стана
Гачице Оф мори мајко S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja devojka za jedno vece, misli, briga me al' kod tebe su jos uvek moje gacice Plave oci, taman ten od onih sam sto padaju na to i ko da se kontrolise kada mi se desi ludilo Goli do jutra, zvacu te sutra svuda po meni miris tvoj bilo je super, nikome ni reci i telefona lazan broj Ref. S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja devojka za jedno vece, misli, briga me al' kod tebe su jos uvek moje gacice S kim si sinoc bio, da li ona zna ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja znace ona, znace ona, reci ces joj ti kad joj komad crne cipke oci otvori Beli zubi, crna cud za srce si me jako ujeo i niko, niko, pa ni lud preko toga ne bi presao
DJ Krmak Pomozi mi doktore kupi cu ti stan, hocu malo i ja da budem normalan. Izleci me doktore od bolesti teske kupicu ti mercedesa da ne ides peske Mile Kitic pravi petu kucu a ja ne znam ni gde cu ni kud cu o Sinane najmiliji brate ne dozvoli da mi deca pate Saban mi je obecao dati samo mora Gocu pitati Breno sestro posudi mi pare jer ja nemam cak ni za cigare Recesija stezem kajis udarila kriza a oni se mili boze guse u deviza За овој не знам што да кажам, стварно има песни бог да чува Ne bi bilo lose da kabrio porse parkiras u moju garazu Pitacu te kad jos jednu popijem na eks dali si za sex
IMAM DECKA SUPERMENA HOCU DA MU BUDEM ZENAAAAAA NIJE ENGLEZ NIJE STRANAC SUPERMEN JE MOJJJJJJ BALKANACCCCCCC HAHAHHAHAHAAHHAHAAH http://www.youtube.com/watch?v=SQNgbtu-gZA АМА ОВАА Е ВРВОТ!!!!!!! Kosturi izlaze iz grobova jer zele da uniste ljude popice nam oci i mozgove masakr ce da bude naostrili su svoje zube s' njima ce da grizu ljude krenuli su, zveckaju kosti nece biti milosti SVEZA RAKA JE ISKOPANA U NJOJ NASA TELA BICE POKOPANA CRVIMA CEMO BITI HRANA MASOVNA SARANAAAAAAAAAAAAAAAAAA iz katakombi urlaju zubacki zombi kad budu pokazali lice odzvirkace sve ptice izmedzu zivota i smrti vise nista nece postojati osim beskrajnog broja mrtvackih glava i kostura http://www.youtube.com/watch?v=P9pjPIiUTVY
Фарбачу се плава, и бичу кучка права, теби тешко биче, ал послачу ти пиче Епик си Стојо! <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qmi_mt1W1P4?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qmi_mt1W1P4?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Danas je normalno da se poludi pola sveta se udara po nosu duse se prodaju kupuju grudi a ja jos sanjam tvoju crnu kosu i jos bi hteo s tobom da se budim moja malena Ostajem Balkanac i provincijalac putuj evropo srecu zelim ti ja a ti mala kad ti zatreba muskarac doci ces meni budi sigurna И дали ви текнува на мини мини мини сукња, лепо ти стои, носи је стално зиме лето вруче хладно, стои ти максимално