Не се потсмевам јас на никого, само ги кажав вистинските информации за овој регион, и ги демантирав информациите што Штаргоски ги положи. Хм, да, Ромите и во Прилеп добија пари, искрено и точно, ама кај нас добија картички и гориво на лагер за безпари, погоди од кој- од СДСМ. Синоќа слушав еден куп лајненици дека ВМРО ќе вози коли и ќе носи гласачи од дома, ама денес се соочив баш со спротивното-СДСМ цел ден „случајно“ наоѓаше по пат гласачи кои тргнале да одат до избирачките места. Чудно бе, нели требаше ВМРО? Тука е се во најдобар ред, кај што не знам не кажувам, ама гледам Гордан Георгиев побрза да каже уште во 17 часот, пошто нели, кој губи има право да се лути Во мојата општина, богами СДСМ со скорни, досега води ВМРО! Доволно! И да не победи Груевски, ќеф ми е
Mајка ми вика Cдсм воделе сегде... Tака чула на A1! ајде ајде, уште 2 и пол саати! да дознаеме конечно
E на Cител викаат вмро E ајде сега на кого да веруваш! TEEEE, тоа ти е кога Tелевизииве ќе збутаат нос у политика
Гледате дека Сител дава барем некои неофицијални информации, а има и директно вклучување од Дик. Додека од А1, се собрале симпатизери, и сеуште немаат информации, не биле променети од пред час и пол . Аха , да или така им одговара. Сеуште ситуацијата е иста според А1 .
хахах на крај ќе испадне А1 прогласуваат Шеќерка победила, Сител Грујо, ајде и за двајцата бе, крунисување на жена и маж премиери, ко фамилија ќе ни е државава бе, ние децата они тате и мама. Нек си ги имаме двајца. Тоа не сме пробале. едит: у Народњаците бреј трети според А1 па, па , па... Љубчо, бре Љубчо, партали сте напрајле
Аманте бре, поминав низ маало покрај мисирите ВМРО-овски, баш намирисани беа и обично се. Што знам можда имам среќа од таквите да знам. Не знам само како одат вакви коментари аман. Се изначитавме колку се неписмени едниве и колку се интелегентни другиве, како Македонија е пуна проста раја, пак СДСМ кон рајата целеше. Кампањата на земјоделство ја базираше бре, земјоделците интелегенцијата да не се, академски граѓани. Издржете до крај да видиме кој ќе тепа без мерења генерална интелегенција на луѓево. Ај-Кју не сте им мереле ваљда. Ако сте ок. Јас немам за никои направено. Ете и Јофе не добил локум. Штета ццц и јас не добив. Пу јазк
Ајде, да не ја заклучуваме и оваа тема, ве молам без навреди и дискутирајте како што треба. Па после ќе се жалите зошто е темата заклучена.
Јас со моиве годинки и не би требало да коментира овде..ама сепак актуелен настан Епа,кај мене се слави победата на ВМРО-ДПМНЕ,маваат знаменца.Од овде ги слушам В М Р О ДПМНЕ ДПМНЕ. А гледам и чичко ми си го спрема знаменцето
Aко ова се точни резултати, вмровци може да почнат да слават.............. едит---------- веќе ги слушам.......... свират со колине
Ќе видиме кои сценарија се можни изјави еден на А1 сега, дали тоа значи дека тие подготвуваат некое сценарио ? Со помош на аеденоцви можда ќе се обидат да го направат судејќи според нивното искуство од пред неколку месеци со затворањето, ама нема да им успее. Неубаво тоа што СДСМ не знаат да се помират па ќе бараат влакно во јајце . ЕДИТ: На постот на Штрумфета не реплицирам погоре, затоа што е оф -топик, и сега ти текна да влезеш во дискусија без да немаш што да дискутираш, баш за да ни ја заклучат темата нели. Не сакам повеќе да ми реплицираш, ќе ја доведеме темата под клуч за џабе, може се мирно и на убав интелектен начин да се дискутира.
мислам дека не се уште сите ливчиња избројани.. бидејки пред 10тина минути вмро имаше нешто повеке од 42 % а сега се 41 %
Тесно ... е сега ќе видиме дали ќе успеат да формираат влада ако нешто ДУИ не зезне ... Како и да е 60 и кусур пратеници веќе немааа толкаво мнозинство Шта реќи више ... слика по улицама говори више него хиљаду речи ... радујте се само не знам до кога
Во Струмица се слави! Слави СДСМ тоа и се очекуваше! Градоначалникот на пола Струмичани им вети вработување па луѓето му возвратија со глас! Иако во изборна единица 4 резултатите укажуваат на тоа деке ВМРО е во водство,сепак кај нас сини знамиња се вејат! Ама ако, нека се веселат луѓето...само живо живооо!
Мала е разликата...Како и да бидат крајните резултати, разликата меѓу СДСМ и вмро ќе биде за 3-4 пратеници, мање - више, па од тука слободно може да се констатира дека при донесувањето на закони, ќе можат да сонуваaт само дека ќе го имаат последниот збор како до сега...А и од ВМРО-Народна имаат доста гласови, па и Љубе има исто..За албанскиот блок не знам сеуште како стои работата...