Политика и настани

Политиката во нашата држава и во светот. Политичари. Вести, настани и случувања.

Подреди по:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. Ariel
  Одговори:
  31.052
  Прегледи:
  1.298.730
 2. Ицолгудбејбе
  Одговори:
  4.373
  Прегледи:
  272.175
 3. OzzyAngel
  Одговори:
  316
  Прегледи:
  23.476
 4. aNy-to
  Одговори:
  4.913
  Прегледи:
  846.758
 5. cresa-jagoda
  Одговори:
  1.105
  Прегледи:
  53.221
 6. referentka
  Одговори:
  301
  Прегледи:
  17.853
 7. BoaVista
  Одговори:
  1.137
  Прегледи:
  75.413
 8. нина122
  Одговори:
  Прегледи:
  N/A
 9. Damata so marama
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  384
 10. igork
  Одговори:
  60
  Прегледи:
  2.298
 11. John Snow
  Одговори:
  158
  Прегледи:
  7.055
 12. fans
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  353
 13. Feminka22
  Одговори:
  206
  Прегледи:
  8.195
 14. pdb123
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  445
 15. Asdasovski
  Одговори:
  1.431
  Прегледи:
  78.570
 16. fans
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  588
 17. prominent
  Одговори:
  123
  Прегледи:
  7.533
 18. Кавалер
  Одговори:
  70
  Прегледи:
  2.824
 19. fans
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  166
 20. fans
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1.168
 21. fans
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1.225

Опции за редоследот на темите

Се вчитува...