Najprvo da se izvinam sto pisuvam na latinica. Pred dva dena imav odnosi so decko mi. Toj ne penintrira vo mene, no koga se vrativ dona najdov parce od kondomot vo mene. Unable odnos Eden den posle zavrsuvanjeto na menstrualniot ciklus. Dali ima sandi da ostanam bremena?
Лазаревска dobredojde na forumot но ваква тема веќе посои, пиши во неа seks/dali-sum-bremena-t424/3510.html
Zdr posleden pat dobiv menzis krajot na fev a posle toa pocetokot na mart imav odnos ,i a od 1 januari 2012 nastinav mn so temperaturi celo vreme imunitetot mi opadna i krvta slaba i zelezoto, pa primav lekarstva zada ozdravam i od fev nemi e dojdeno eve veke sme 26 maj mikasni mnoguu napraviv 3 testa od koe 2 navecer a 1 nasabajle i site 3 pokazza deka se negativni znaci deka nesum bremena ,no seuste postoi dilema zosto olku mi kasni od sto moze da e toa dali moze dasum sepak bremna ipokraj toa sto 3 testa bea negtivni ili se raboti za nekoe hormonsko poremetuvanje od mnogute primani lekarstva Ve molam itno odgovoretemi uplasena sum Vi blagodaram
Imav odnosi do deckomi ama bez kondom i svrsi nadovr od mene i sega celo vreme mi e cudno vo stomakot ..dali e mozno da sum bremena?
Првен разгледај го форумот СНоу убо ти кажала дека има ваква тема Инаку нема шанса да останиш бремена ако не свршил во тебе
Бремена си. А можеби си јадела грав или зелка па сега ти е чудно во стомакот. Ама во секој случај бремена си.
imav menstruacija na 14 maj i na petiot den imav odnos so decko mi, no bez zastita i se svrsi nadvor i sega ponekogas imam kafeavo i mnogu me boli stomak dole, i ne sum otvorena bas dobro poso samo 3 ,4 pati imav seks,mislite deka sum bremena .pozdrav
Не сте бремени, ниту една од вас НЕ е бремена, така ми кажа волшебната топка. Еве, уверете се, прочитајте ги магичните зборови на мојата топка: