Ова веќе не е за смеаИмам приметено како повеќе машки од помаливе генерации се пропедерчуваат. Не само ова и кај мене низ град многу почнува да ги има буквално со женски потези и однесување.
Леле свашта, незнам повеќе што да кажам, незнам дали јас досега сум била слепа или генерацииве што доаѓаат се сите кој од кој
Не си само ти што си приметила. Јас еве гледам помали девојчиња од мене, сега за средно што ќе бидат и што личат на повозрасни. Ама ај само да личеа, како се однесуваат, чудо е! Да не кажам и колку се хендикепирани во однос на слободно размилување, ама не и во однос на слободно однесување. Сестра ми ги вика деца на новата генерација, а јас би рекла на “заостанатата“ генерација.
Не само јас, повеќе од вас овде би се сложиле дека е точно ова што го напишавме јас и Старфиш во врска со помаливе генерации. Општ пример се децата што се пријавуваат за спотот на Кејти Пери.
Од што е предизвикано тоа? Зошто денешнава младина фаќа "кривини"?
Несакам да се навредат помалите девојки на форумов, лично за нив имам убаво мислење и на неколку пати тоа им го имам кажано. Но, што со оние деца кои за нивните години не се доволно развиени? На што се должи тоа?
Чекам ваши мислења, сигурна сум дека темава заслужува посебно внимание.