srculka напиша:Па во оваа денешна младина спаѓам и јас.Не целосно ,но отприлика сум запознаена со тоа што се случува денес.
Значи во мојот град нема некој кој не пробал марихуана.
Ова лето во Градиште беше хаос.Имаше тепачки,дрога,секс,пијани до даска...едноставно беа како истерани од дома.
Цигари пушат скоро сите-ретки се исклучоците.Но дај боже да останеја само на цигари.![]()
Ако учиш и си бубалица ќе те направат дека си закочен,а ако си типична специјалка на часовите е тогаш си џекче.![]()
![]()
Никој не знае да се однесува како што му доликува.Чести зборови му се:Глуп,сељак,педер,закочен итн.
Јас едно ќе кажам:тешко на родителите.Немаат што да јадат,а нивните деца само се прават обични мангупи и некој богаташи и му го трошат последниот денар.Кутрите.
Ваквите деца сега си замислуваат дека се нешто.Но кога ќе порасниме тие ќе бидат најголемите ропаци.
Јас му благодарам на господ што се скарав со бившите другарки.Инаку и јас ќе спаѓав во овој тип на деца.
Најверојатно и ќе земав марихуана.Се благодарение што имав ум,си фатив дечко кој е грижлив спрема мене и со кој и двајцата си се чуваме.И јас-и тој мене.

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 7 гости