Juicy напиша:И јас сум ваква, во хороскоп сум близнаци за нив најголема карактеристика е комуникацијата.Изгледа ми е утнат знакот.
Другарка ми ме советува да не ќутам зашто оставам лош впечаток па пробувам некако да се мешам во муабетите иако не ме интересираат .

Amore напиша:Незнам дали има друга ваква тема на форумот, ама не видов. Мојот проблем е што премногу молчам, во ново друштво, посебно. Неможам да започнам тема на муабет. Како мачка да ми го изела јазикот. И дечко ми се нервира многу така, т.е. многу го нервирам. Понекогаш си прават муабет за работа, а не сакам да се мешам. Ми треба совет, навистина незнам како да постапам.

E...V...I...L напиша:Па, да.. во споредба со некои.. може да се каже дека сум молчалив тип.. А и ја ценам таа карактеристика кај луѓето, зборување само кога има потреба.

Faline напиша:Juicy напиша:И јас сум ваква, во хороскоп сум близнаци за нив најголема карактеристика е комуникацијата.Изгледа ми е утнат знакот.
Другарка ми ме советува да не ќутам зашто оставам лош впечаток па пробувам некако да се мешам во муабетите иако не ме интересираат .
Сејм хир
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости