и само нешто да ви кажам, се облакаат разголени, со гол мев, и тесно, зашто мислат дека се послаби така и поубаво изгледаат, и јас така правев

кога бев подебела и мала се додека мајка ми не ме истепа убаво и не ми ги искина сите кратки маички по дома

а, дали се среќни, не верувам, не верувам дека некој човек се сака себеси со сало целулит итн...ама самите се криви, никој не им е крив,кога јадат неконтролирано,,, само уште ова-
женава се обидува да влезе во гинис, како најдебела жена на светот, бидејќи треба да јаде мноооогу, а тоа чини многу пари, има онлајн страна каде луѓе и плаќаат по 2-3 долари, да јаде и да ја гледаат онлајн„

и ајде сега кажете ми дека ова не е очајно! гарант предходно имала 100кила не се сакала себе си, па решила да се праи најдебелата жена на планетета и да влезе во гинис
зашто?- гарант за да си се теши себеси дека успеала да постигне нешто во животот!!! а тоа дека има маж и деца не ја интересира, дека ако се напраи како шатор може и да умре па мали деца да остави сирачиња!! јас ова го гледам како очај и депресија, комплекс и немоќност да се справи со дебелината!
п.с не би сакала да го држам рекордот во гинис како најголемата вреќа со сало! би се срамела искрено