visoka sum 162 i toa mi e mnogu golem kompleks ( zatoa sto site se povisoki od mene a jas se custvuvam kako dzudze. Znae li nekoj do koga rastat devojkite? imam li nadez za nekoj santim plus!
САкам и јас да пораснам Имам високи родители и брат ми е висок,а јас сум само 167цм Ама тоа мора да се помириме затоа што и гените си го одиграле своето Во просек девојките растат некаде до 20-та година.Барем така сум читала во некои статии...Се надевам дека до некаде те утешив
Ах бре срцка. Како прво темата не ми е некако за во психологија. Пoгледни овде se-i-sesto/visoki-ili-niski-devojki-t2260/ ќе видиш дека има многу девојки кои имаат слична висина и се задоволни такви какви што се. А и 1.62 и не ми изгледа така ниско. Ако ти поминал пубертетот нема големи шанси за да растеш уште, најмногу 1-2 см. Но имав другарка таа се извиши дури во 3та средно, само што нејзе и тогаш местурација и дојде т.е. тогаш почна да созрева. Како и да е, нема зошто тоа да ти претставува комлпекс, сигурно имаш убави делови од твоето тело со кои треба да се гордееш. Позз
Што се однесува до лекарства мислам дека не треба ни да помислуваш, бидејќи ако тргне нешто однопаку нема да можеш самата крајот да си го најдиш. Единствено решение е да одиш да потренираш кошарка или одбојка во комбинација со фитнес вежби за истегнување... друго решение не знам.
И јас многу сакам да пораснам барем уште 5-6 цм ама не знам дали ке порасанам. Иначе сум 165.Не спортувам, а и моите не се нешто високи. Затоа си се тешам на штикли кога сум. Тогаш сум таман колку дечко ми и убаво ми е од таа висина кога го гледам светот
Јас сум 157 см, па не ми пречи, си се сакам таква малечка а ти си за 5 повиска уживај,висината не значи ништо
какоооооо ли јас да пораснам, се до небо се до ѕвезди високоооо..се секавате на оваа песна ..златно славејце мислам дека бесе метро и жилет а ми текна и на ова дека* лугето поцнуваат да растат кога ке бидат закопани во измет* - има вистина во ова.мала шала -ништо лично
хахахах вие се жалите???Па јас сум само 155 цм висока хахахха.Сите другарки и другари се повисоки од мене па ич не ми е гајле Научи да се сакаш таква зато шо не верувам дека на 20 год ќе растиш уште
Јас мислам дека ти воопшто не си ниска, а не па џуџе. Не знам од каде тој комплекс Плус-на штикли и таман! А за растење а гледам 21 година си, мислам дека нема надеж, не знам
Висока сум 165-6 .. Па што знам , доволно е валда . А и можеби ќе пораснам уште некој сантим Не си стварам некој комплекс .. колку мали луѓе има ехеее .. јас среќна треба да сум
висока сум 168 и сакам уште малце барем сантим - два да пораснам, али не ми се верува чим до сеа не сум пораснала... ама ако на штикли кога ќе се качам таман сум си