ТЕМА: Дали да му се вратам?

Мислење 25 Авг 2011, 03:43

Со дечкото одевме 2 ипол години и јас мислев дека се е во ред, се додека еден ден тој не ми кажа во лице дека му е досадно со мене и не сака да биде повеќе со мене. На мене не ми се веруваше што слушам во тој момент. Продолживме да контактираме, но тој почна да се гледа со една девојка од друг град. Кога изгледа виде дека со неа не е исто како со мене ја остави и дојде пак кај мене. Додека тој беше со неа јас бев сама. Не знам како да постапам ПОМОШ
natash.a

Фем почетничка

00
Мислења: 2
Зачленет: 16 Авг 2011, 00:34

Мислење 25 Авг 2011, 03:48

natash.a напиша:Со дечкото одевме 2 ипол години и јас мислев дека се е во ред, се додека еден ден тој не ми кажа во лице дека му е досадно со мене и не сака да биде повеќе со мене. На мене не ми се веруваше што слушам во тој момент. Продолживме да контактираме, но тој почна да се гледа со една девојка од друг град. Кога изгледа виде дека со неа не е исто како со мене ја остави и дојде пак кај мене. Додека тој беше со неа јас бев сама. Не знам како да постапам ПОМОШ

Сама си го даде одговорот, и мислам дека од тоа е доволно да заклучиш дека немаш што повеќе да бараш со него.
но тој почна да се гледа со една девојка од друг град. Кога изгледа виде дека со неа не е исто како со мене ја остави и дојде пак кај мене.

И да девојки... Зошто се однесувате како да не вредите и како да се наоѓате закачени на закачалка? :^)
Offspring

Црвено цветче

78594259
Мислења: 5669
Зачленет: 14 Јун 2010, 14:20
Сакаш било каде, ама и таму нема место...

Мислење 25 Авг 2011, 03:58

Те повредил, те оставил... Што повеќе ти треба за да го заборавиш?
Немој да си го газиш достоинството, самиот покажал дека не му е гајле, зошто да ти биде тебе?
И не, не му се враќај затоа што не заслужува.
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Мислење 25 Авг 2011, 04:30

natash.a напиша:Со дечкото одевме 2 ипол години и јас мислев дека се е во ред, се додека еден ден тој не ми кажа во лице дека му е досадно со мене и не сака да биде повеќе со мене. На мене не ми се веруваше што слушам во тој момент. Продолживме да контактираме, но тој почна да се гледа со една девојка од друг град. Кога изгледа виде дека со неа не е исто како со мене ја остави и дојде пак кај мене. Додека тој беше со неа јас бев сама. Не знам како да постапам ПОМОШ

A замисли да беше девојката од ист град, и сега ништо чудно тој да си беше среќен и заљубен со неа, и да те избришеше од животот, а ти да тагуваше по него. Така што, нема веќе што да бара кај тебе, кратко и јасно. Врти нов лист, среќно! :)
Nightwalker

Зелено цветче

30261912
Мислења: 948
Зачленет: 04 Фев 2011, 18:00

Мислење 25 Авг 2011, 04:42

Јас би му се вратила ама во ново светло ке барам повеќе да ме цени и почитува. Ако ти го сакаш и тој те сака оваа грешка нека му биде како школо.
kikikikirika

Зелено цветче

419122
Мислења: 684
Зачленет: 17 Јун 2011, 05:16
TAKE ME AS I AM OR WATCH ME AS I GO

Слика

Мислење 25 Авг 2011, 04:49

И уште прашуваш дали да му се вратиш? ја воопшто и не би прашувала сама би го знаела одговорот НЕ, после сето понижување болка и ароганција да отворам стари рани .. како прочитана книга си го знаеш крајот ..
thelittle17

Жолто цветче

13901850
Мислења: 1422
Зачленет: 31 Авг 2010, 18:56
Локација: Piece of cake.
За да ме повредиш треба најпрво нешто да ми значиш, за да ми ги видиш солзите најпрво треба да сакам да ти ги подарам насмевките.. Дали навистина мислиш дека си моќeн така лесно да го растргнеш моето небо?

Мислење 25 Авг 2011, 04:53

како што кажаа другите феминистки .. имај достоинство.. тој не заслужил да го пуштиш ти во твојот живот пак..ако го пуштиш пак крај себе сега тој ке си мисли дека може кога сака да си иде и да ти се враќа и така е поголема можноста за пак да те напушти и да отиде со друга девојка. покажи му што е како е.. дека ти си се цениш себеси и дека не си девојка што може да ја оставаат и пак да и се враќаат кога него ке му текне. :* позз
jelena.m

Фем почетничка

04
Мислења: 6
Зачленет: 25 Авг 2011, 00:00
живеј за себе не за другите.

Мислење 25 Авг 2011, 17:24

Мора да се согласам со останатите. Покажи достоинство, гордост. Штом го направил тоа, не те заслужува. Штом го направил тоа, ќе го направи пак. Тоа ти е веќе исчитана книга, на која го знаеш крајот. Заврши го тоа поглавје од твојот живот. Не е тој единствен.
LittleDevil

Жолто цветче

15201225
Мислења: 1308
Зачленет: 20 Јул 2011, 18:40
Локација: Земјата на сонцето, МАКЕДОНИЈА!
Ако сакаш да леташ, мораш да се ослободиш од сра*ата кои те влечат надолу :)

Мислење 28 Авг 2011, 04:35

Искрено мислам да му се вратам затоа што се гледа дека тој не може да живее без мене и дека се кае поради направената грешка.Тој си призна дека му здосадило што 24/7 сме биле заедно, но дека сеуште ме сака. Но мене ме боли што тој за време на паузата беше со друга. Затоа не знам што да правам
natash.a

Фем почетничка

00
Мислења: 2
Зачленет: 16 Авг 2011, 00:34

Мислење 28 Авг 2011, 05:03

Сепак јас мислам да почекаш малку, покажи му малце достоинство, гордост,како што рекоја другите феминки,ако еднаш го напрајл то нешто, можи и уште еднаш да го напрај,сигурно не сакаш нонстоп да се карате за ситници и одредени глупости,и кога сака тој да ти се враќа,а ти сепак да попушташ, а ако е веќе упорен за да му се вратиш и вети дека нема да прај глупости, сепак немој да подклекниш, оти не е се секогаш за вервање..знајш какви се машките, пауза нонстоп му треба! ..Одлуката сепак си е твоја,..Позз :*
Adi888

Жолто цветче

34283431
Мислења: 2359
Зачленет: 23 Ное 2010, 00:13
Локација: Enjoying on the sun ! :)
J jus't want to be the girl you talk about, the only one you couldn't live without, to be the one who makes your heart beat crazy and for you to say to your boys ღ"ShE's mY bAbY"ღ

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter