ТЕМА: Дали да продолжам или да го оставам?

Мислење 13 Авг 2011, 15:17

ve molam pomognete mi so deckomi bevmo vo vrska 7 god i prekinavme pricinata vika deka bila deka ne me saka :( posle nekoe vreme od koga nemavme kontakt ic pak se najdovme i pocnavme da se muvame samo za vrska ne bil spremen mi vikakse. se ni bese ubavo pa posle pak pocna da se odalecuva od mene i sega pak prekinavme i mi rece deka vise za nas nema da ima nikakva sansa posto nemal nikakvi custva. neznam sto da pravam. dodeka bevmo vo vrska ni bese mnogu ubavo moze da se kaze deka site ni zaviduvaja site posakuvaja da imaa vrska kako nasata samo neznam sto tolku se smeni naednas. a ovoj period dodeka se muvavme mnogu bev povredena i pokraj toa pak sakam da ostanam so nego. neznam sto da pravam ;(
bibka1

Фем почетничка

10
Мислења: 11
Зачленет: 13 Авг 2011, 14:35

Мислење 14 Авг 2011, 02:17

Ко прво неможеш да го оставиш затоаа што тој те оставил, а и не те сака повеќе штом така ти рекол, што значи дека не ти останува ништо друго освен да си продолжиш понатака во животот. :)
П.С. Ти одговорив и на друга тема ;)
mims-89

Жолто цветче

57179387
Мислења: 3329
Зачленет: 07 Мај 2010, 17:56

Мислење 15 Окт 2011, 15:15

Подобро да го оставиш тоа ќе биде тешко за тебе ако силно го сакаш но ќе го преболиш :) <3
многу ми е жал :(
SarahTayMomsen

Зелено цветче

243219
Мислења: 580
Зачленет: 15 Јул 2011, 17:40
Локација: Lost in space.
Слика

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter