ТЕМА: Го сакам сѐ уште

Мислење 24 Јан 2012, 21:00

Srcee16 напиша:Феминкиии помош
Немав ништо со него а ми викаше да излеземе но ништо од тоа. Тој сега излегува со едно девојче но само онакаа а јас се уштее го сакамм.Штоо да правамм ?

Одсакај го :) . Викни го, искочи со него, прави муабет, дали сака нешто со тебе или не и толку. Во зависност од одговорот прави што ќе правиш. Ако не сака он ништо нормално ќе бидеш тажна некој период, ама ќе ти помине не запаѓај во депресии ;) и тоа. А ако сака он нешто, тогаш со среќа :)
И сега ти ги прочитав другите мислења. Пиши му ти на фб, ти најди му број, ти пријди му ако го сретнеш негде. Што е ова, зголеми ја малку самодовербата, верувај во себе дека нема да те одбие, па знаеш и да те одбие, може покасно ќе треба и фала да му кажеш, бидејќи ќе си најдеш и подобар. Биди сигурна во себе и побарај го, прозбори му ти, не мисли дали ќе те одбие или нешто ;)
gothchick

Зелено цветче

230121
Мислења: 614
Зачленет: 28 Мај 2011, 18:17
Локација: Скопје.
Слика

Мислење 12 Апр 2012, 14:54

Феминки тука малку ке ви се жалам....
Пред една година бев во врска и многу го сакав,а мислев дека и он мене ме сакал,но за жал тоа не беше така.
Јас и по една година сеуште го сакам и неможам да го заборавам иако знам дека не ме сака..
Прашањето ми е дали на некој начин може да ме засака или како да го заборавам иако цел ден го гледам..??? :)
smiley22

Сино цветче

3523
Мислења: 258
Зачленет: 11 Апр 2012, 20:46

Мислење 12 Апр 2012, 15:38

Пробај да го заборавиш. Чим он не те засакал кога сте биле во врска мислам дека нема ни сега. Животот е пред тебе, не е ни прв ни последен
TeaB

Жолто цветче

25336
Мислења: 1224
Зачленет: 11 Авг 2010, 00:15
Локација: На седмо небо
Никој не губи никого, бидејќи никој не поседува никого.

Мислење 12 Апр 2012, 16:41

TeaB напиша:Пробај да го заборавиш. Чим он не те засакал кога сте биле во врска мислам дека нема ни сега. Животот е пред тебе, не е ни прв ни последен

Па во право си...ке се обидам да го заборавам
smiley22

Сино цветче

3523
Мислења: 258
Зачленет: 11 Апр 2012, 20:46

Мислење 14 Апр 2012, 18:13

Тешко е да сакаш некој толку силно, а толку нежно, толку чисто... И јас еднаш сакав така, баш така и сеуште го сакам, напразно се обидував да го заборавам, пробував на најразлични начини, но секогаш без успех. Само себеси се лажев. Одевме еден месец само,јас бев 1ва година средно,а он 3та. Се гледавме често, беше најубавиот период тогаш..сваќате- детска љубов, емоции летаат насекаде, пеперутчиња во стомак шаркаат.. Од тогаш па се до денес поминаа 3 цели години и 3 месеци. Сеуште сме у добар пријателски однос,се слушаме преку фејзбук, али не е тоа тоа ... го сакам назад пробувам сеуште, бидејќи имам надеж во себе, дека еден ден повторно ќе ме гушне силно, силно како таа вечер :) Безнадежна сум знам , хахаха сигурно ќе ме прашате дали и он дава некои "знаци" дека е заинтересиран, па искрено да ви кажам НЕЗНАМ :D понекогаш е супер кога си пишуваме, спомнува од далечното минато како било доека сме биле заедно, што се дешавалo, пoнекoгаш го нема никаде да пише, кога ќе се сретнеме на улица или каде и да било обавезно ќе застане да се поздравиме.... аххх и во моментов мислам на него .. :)))
Последна редакција: k.i.m на 07 Мај 2012, 21:32; редактирано еднаш.
Причина: Користете боја само кога сакате да потенцирате нешто.
lil.priness93

Фем почетничка

02
Мислења: 2
Зачленет: 14 Апр 2012, 17:31
Во некои добри времиња ќе видиш дека некогаш не е важно она што го даваш, туку она од кое се откажуваш.

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter