Vaka,imam vrska od godina ipol koja 4inish na momenti beshe sovrshena...pred nedela vreme raskinav so de4ko mi bidejki na izvestajot od mobilniot mu najdov razgovor vo 3..00am od 20 min. i koga doznav 4ij be6e brojot ke puknev-NA BIV6ATA!!!
Mu se javiv bidejki nemase kako da go vidam i otkako ne mi objasni nisto mu raskinav.Mi pisuvase celo vreme deka me sakal,deka od koga e so mene e najsreken .. i navistina koga sme zaedno (bidejki sum na fakx) sme zaedno 24/24h i cuvstvvam deka me saka ,no mislam deka bivsata ne si ja zaboravil...
NAJZALNOTO e sto mi go negirase postoe4kiot razgovor ejjj....mi se kolnese deka ne se slu4il....on misli idiotka sum??Sega se slusame i si razgovarame po tel.najnormalno "drugarski"....mi re4e sakal da razgovarame koga ke se vidime da mi objasnil (i kako sto namirisuvam obajsnuvanjeto ke e deka taa go zamarala pa i se javil da ja otka4i)
Nekolku pati mi se slu4uvaat nekakvi neobjasnivi raboti so nego povrzani so negovata bivsa,no na kraj pak sme zaedno :S
Go sakam i najzalnoto e sto mi pokazuva deka me saka...zatoa na kraj sme i zaedno....sto da pravam?Sakam da ne popustam no neznam dali ke uspeam.... :S
sekoj sovet mi bi dosol dobro
Blagodaram