ТЕМА: Јас или бившата

Мислење 06 Ное 2011, 13:05

Преглед на повиците и нас ни се случува тоа...Тој мора секогаш да ми го провери телефонот па зошто да не и јас?! Љубомората е природна но не кога ќе претераме малку ..!
Има денови кога знам дека сум претерала со нешто,со испитување или сл такви работи но му се извинувам.А исто и тој некогаш кога ме испрашува за нешто,и после тоа не е сигурен,мене тоа многу ме нервира..Па некогаш се ставам на негово место и знам и тој дека се нервира кога не му верувам за некои работи :)...
За да сте заедно мора да се има малку доверба а воглавном и љубов...
Затоа девојки помалку љубомора и ќе успее врската верувајте...А тој ако сеуште ја сакал бифшата дали би бил со вас ?! РАЗМИСЛЕТЕ :!: Ако тој ја сакал бифшата ќе се борел за неа а вас немало ни да ве погледне :tmi:
Неможе некој што е со години со вас сеуште да мисли на бифшата нормално,ако не ве сакал ќе ве остаел уште на почеток.. ;)
Скриен текст: покажи
Ми се приспа од кажување :yawn: :lol: :wasntme:
Ammy.Lee

Жолто цветче

1092641
Мислења: 1227
Зачленет: 31 Јул 2011, 17:56
- Љубовта е направена од една душа која што живее во две тела - Aristotel

Мислење 11 Јан 2012, 01:03

Што има тооооолку лошо ако му го проверила телефонот? Па долго време се заедно, има право не тоа нели? И јас знам некогаш на зафрканција на дечко ми да го расчепкам телефонот, некогаш тој и сам ми покашува. Па девојката се сомневала и проберила. Ашто вие така би седеле со скрстени раце и би се јаделе од внатре? Ете баш тоа што му го проверила тогаш телефонот направило да и се отворат очите за некој да не ја влече за нос.
А инаку за проблемов незнам, и јас би се замислила. Не викам дека треба да прекине секаков контакт ама во тоа време...
cvetce93

Сино цветче

9163
Мислења: 329
Зачленет: 23 Јан 2011, 23:53
Не го исмејувај тој којшто поради љубовта ја загубил гордоста, туку тој којшто поради гордоста ја загубил љубовта. <3

Мислење 24 Фев 2012, 17:07

ajде феминки дајте свое мислење ... со дечково сме заедно скоро 2 год. се беше ок додека не се појави бившата.. со неа имаат одено 3год .. после тоа не беа во никаков контакт се до пред 1 мес. кога почнаа да пишуваат на фб и да се слушаат..(го видов тоа од неговиот моб) ... му кажав да прекини со тоа слушање и пишување...на тоа ми одговори дека треба таа да му сврши несто работа и дека после тоа нема да се слуша. можам да сфатам дека биле толку време зедно и дека можеби не му е се исто ама не сакам да ме лажи. јас во случајов се чувствувам понижена...не знам што да правам ?? тој вика дека нема намера да се смири со незе сепак поминало толку време а и не сака да се враќа на старо.. леле не можам да го трпам ова :( дајте некој совет ... :*
otkacena11

Фем почетничка

02
Мислења: 5
Зачленет: 24 Фев 2012, 16:52

Мислење 24 Фев 2012, 17:25

А може навистина му треба да му заврши некоја работа. Можеби не те лаже човекот. Нека ти каже што треба да му заврши и кога ќе се среди тоа, ќе видиш дали ќе продолжат да комуницираат редовно или не. Само немој нонстоп да му го проверуваш фб или телефонот, тоа не е во ред.
Annath

Жолто цветче

22233515
Мислења: 3548
Зачленет: 09 Јан 2010, 17:01
Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
Слика

Мислење 24 Фев 2012, 17:36

абе во ред тоа таа може да му помогне.. ама зошто не ме праша прво мене можеби можев и јас ? јас мислам дека после долга врска не може да постои другарство или нешто слично.а и во ред до некаде можам да го сфатам и јас на негово место можеби би постапила така .. но да ме лажи ?? ее тоа не можам да го поднесам
otkacena11

Фем почетничка

02

Мислење 24 Фев 2012, 18:02

Ни јас не мислам дека може да постои другарство после врска, за тоа се сложуваме. Ама едно „здраво, како си“ или пак помош за нешто, не е премногу. Ако си можела да му помогнеш сигурно тебе ќе те прашал прво, ама ете тој веројатно знаел дека таа е личноста што му треба во моментот. И штом ја обновил комуникацијата не мора да значи дека сака нешто со неа. И јас не гледам лага тука, или пак до мене е? :^)
Annath

Жолто цветче

22233515
Мислења: 3548
Зачленет: 09 Јан 2010, 17:01
Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
Слика

Мислење 24 Фев 2012, 20:15

лагата е во тоа што ми вели дека не се слуша .. а јас гледам во тел повици од 30 мин во 4-5 на сабајле... вели дека не пишува а го имам начекано дека пишува и бриши.. значи има нешто штој јас не треба да видам ... леле не знам стварно што да мислам.. ќе почекам да се заврши работата и ако пак си продолжи по старо мислам дека е најпаметно да ставам крај..
otkacena11

Фем почетничка

02

Мислење 24 Фев 2012, 20:59

Можеби треба да бидеш малку по строга со дечко ти. Пишувал со неа, се слушал во 4-5 часот сабајле? Па нели може да и се јави еднаш-двапати да ја праша да му ја заврши работата и толку? Не ти е сомнително тоа на тебе? Мене ми е.. Можеби дечко ти те лаже? Сепак со неа бил 3 години, а тоа не е малку време и можеби не му е сеедно што се слуша и пишува со неа. И во право си кога велиш зарем не можел од тебе да побара помош, а не од неа? Го праша него тоа? Зборувај малку поубаво со него и дознај што се случува.
Butterfly15

Зелено цветче

1124687
Мислења: 795
Зачленет: 24 Јун 2010, 18:21
Локација: In seventh heaven .. (:
Слика

Мислење 25 Фев 2012, 05:37

нее со него муабет не бидува ... секогаш ми одбегава тема .. си мислам најубаво за двајцата е да ставиме крај .. спрема мене од кога почна да се слуша со неа не е тој тој како што беше..единствено нешто што не поврзува во моментов е сексот..
otkacena11

Фем почетничка

02

Мислење 25 Фев 2012, 14:54

Почекај малку не избрзувај веднаш. Прво увери се убаво дали е со неа, дали те изневерува, а потоа прави што ќе правиш.
Butterfly15

Зелено цветче

1124687
Мислења: 795
Зачленет: 24 Јун 2010, 18:21
Локација: In seventh heaven .. (:
Слика

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter