hermosa напиша:Еве ме и мене со еден проблем.Се надевам дека ќе ме посоветувате,тоа многу ќе ми значи.
Проблемот е што со дечко ми не сме слушнале веќе две недели.Причини да не набројувам:кавги поради фамилиите кои не ја одобруват врската,мајка му јасно ми кажа дека сум непожелна кај нив дома,и јас се увредив ,ми пукна филмот.
Наместо тој да биде со мене,на моја страна,тој вели дека ќе биде неутрален.И почна да излегува само со другарите,а со мене се гледаше одвај еднаш седмично.Ми велеше јас да си излегувам сама со другарки,а порано не беше таков.Неговите другарчиња после извесно време почнаа да го барат многу,и тој ме запостави.
Иако јас му спуштив слушалка,не сакам да му се јавам.И тој не ми се јавува.
Си купи комјутер пред месец дена,и сега воопшто не му е гајле за мене,па и јас не сакам да се понижувам.
Вие да сте на мое место,како би постапиле?Навистина ви благодарам на сите кои ќе одделите време за мене

BBojana напиша:После 2 години ме остави, едноставно си замина. Неможел да премине преку некои работи што ми се случиле во минатото, пред 4 год пред воопшто да го запознаам... Имавме најубава врска, бевме толку мн срекни, бевме на одмор заедно секаде одевме заедно. ГО САКАМ ПРЕМНОГУ, вика дека и он ме сака дека и нему му е тешко... ако му тешко зошто ме остава? Незнам што да правам, рече сака да останеме другари да му се јавам ако ми е тешко... Како да го вратам? Спремна сум за него се да направам, се ми значи он немам никој друг. Ве молам многу ми тешко

BBojana напиша:Кога бев со бивсиот децко го варав со еден друг децко и тоа го знаеше дечко ми, а него никогаш не сум помислила да го изварам или нешто сл. и сега наеднаш после 2 год поцна да му смета несшто што нема врска со него и било пред 5 год..

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин