Devojki, najnapred moram da se izvinam sto ne pisuvam na kirilica, no momentalno ja nemam simnato.
Imav eden decko, bevme zaedno okolu 2 i pol meseci t.e skoro celo leto bevme zaedno. Bese prilicno dignat decko, zenskar, podlaznuvase i sl

.. Otkako toj krena na fakultet vo skopje pocna se poretko i poretko da mi se javuva a po nekoe vreme i prekina voopsto da mi zvoni...jas nesakav da bidam ponizenata, bidejki bese epten ocigledno deka toj ne sakase da prodolzime (nemam poima zosto) go izbrisav od prijateli na fb i se pravev kako da mi e seedno. Otkako go storiv toa toj mi se javi edno 5-6 pati verojatno da prasa zosto sum go izbrisala od fb, jas ne mu otklopiv. Mi ponuduvase prijatelstvo okolu 20 pati jas ne go prifakjav...Potoa pocna da me pozdravuva po drugarkite, ne mu bea vozvrakani pozz

A uste od togas koga se razdelivme postojano si pisuvame na fb so negoviot bratuced i epten zabelezitelno bese deka TOJ stoi do nego i mu kazuva sto da pisuva i samo me podbocnuvaa da vidt dali mi e tesko sto se razdelivme. no jas se potrudiv da go dokazam sprotivnoto (da se spusti na zemja malce). I sega pred nekoj den slucajno doznav (od sigurni izvori) deka toj seuste me sakal i postojano zboruval za mene i deka sakal povtorno da sme zaedno. E sega toj najverojatno ne saka da mi prijde poradi toa sto e siguren deka pak ke dobie korpa ili neznam sto....No jas sakam da se vratam so nego !! Kako bi se slucilo toa ????