ТЕМА: Ми даде надеж и на крај ме искористи и ме остави..

Мислење 17 Дек 2011, 10:07

каков идиот..на што му личи таквото понашање?
некој да ми условува љубов..па ако сака најубав нека е ќе го остаам..паметно си направила :) и ете си сватила дека не е единствен што може да сака и почитува.
Фала ти и на тебе за подршката :)) :*
butterfly.94

Фем почетничка

520
Мислења: 37
Зачленет: 03 Јул 2011, 18:20

Мислење 03 Фев 2012, 18:35

се вљубив многу и сега ми е многу тешко,пред 6 месеци запознав едно момче кое ми допадна,секој ден се слушавме,беше премногу добар со мене,ме направи многу среќна и успеа да го заборавам бившиот..постојано ми велеше дека ме сака и дека не би сакал никогаш да заминам..но пред една недела го побарав и тој не ми одоговараше на повиците..потоа го добив и ми рече дека повеќе не може да биде со мене бидејќи сека повеќе слобода и ме остави...сега веќе не знам што да мислам што да правам,неможам да се навикнам без него ,многу ми е тешко ве молам феминки помогнете ми!!! ;( ;( :(
Mellanii

Фем почетничка

49
Мислења: 19
Зачленет: 23 Авг 2011, 12:57

Мислење 03 Фев 2012, 18:48

гони го :) излези, лудувај еден е животот и глупаво е да го потрошиш на некој што те нервира. Уживај, кулирај, друштво, кафани, дискотеки ... релакс енд енџој ...
Mer4e

Бело цветче

2333
Мислења: 71
Зачленет: 12 Фев 2010, 01:09
i miss him

Мислење 03 Фев 2012, 19:09

женски, животот е еден и дозволувајте да ви биде беден
по машки и за автобуси не се трча и не се губи нерви и време, тие сами доагаат и си одат
имајтего тоа на ум :)
srcekrsacka

Жолто цветче

4542804
Мислења: 1613
Зачленет: 26 Ное 2010, 18:13

Мислење 05 Фев 2012, 14:07

Mellanii напиша:се вљубив многу и сега ми е многу тешко,пред 6 месеци запознав едно момче кое ми допадна,секој ден се слушавме,беше премногу добар со мене,ме направи многу среќна и успеа да го заборавам бившиот..постојано ми велеше дека ме сака и дека не би сакал никогаш да заминам..но пред една недела го побарав и тој не ми одоговараше на повиците..потоа го добив и ми рече дека повеќе не може да биде со мене бидејќи сека повеќе слобода и ме остави...сега веќе не знам што да мислам што да правам,неможам да се навикнам без него ,многу ми е тешко ве молам феминки помогнете ми!!! ;( ;( :(

Тешко ти е, ама треба да знаеш дека не вреди... Без секого се може. Нека си ужива во слободата, уживај и ти и не му ја мисли многу. И во случај да те побара не му се враќај. Ќе го заборавиш пред да станеш свесна за тоа, само не се затварај дома и живеј си го животот. :)
crazyinlove19

Жолто цветче

15021388
Мислења: 3095
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Мислење 08 Фев 2012, 17:52

crazyinlove19 напиша:
Mellanii напиша:се вљубив многу и сега ми е многу тешко,пред 6 месеци запознав едно момче кое ми допадна,секој ден се слушавме,беше премногу добар со мене,ме направи многу среќна и успеа да го заборавам бившиот..постојано ми велеше дека ме сака и дека не би сакал никогаш да заминам..но пред една недела го побарав и тој не ми одоговараше на повиците..потоа го добив и ми рече дека повеќе не може да биде со мене бидејќи сека повеќе слобода и ме остави...сега веќе не знам што да мислам што да правам,неможам да се навикнам без него ,многу ми е тешко ве молам феминки помогнете ми!!! ;( ;( :(

Тешко ти е, ама треба да знаеш дека не вреди... Без секого се може. Нека си ужива во слободата, уживај и ти и не му ја мисли многу. И во случај да те побара не му се враќај. Ќе го заборавиш пред да станеш свесна за тоа, само не се затварај дома и живеј си го животот. :)

Се согласувам со мислењето на crazyinlove19 продолжи со животот незнаеш утре што може да се случи..ќе запознаеш некој нов и подобар,исто како мене :)
сега сум во среќна врска..пу пу да не урочам али пред да се фатам со него(ми беше стар другар па малку ми требаше да го запознаам каков е во врска со љубовта) он го направи првиот чекор,па продолживме 1 месец да се муваваме и за 12 дена ќе правиме 1 месец од врската и за сега ни е суперррр!! <3
butterfly.94

Фем почетничка

520
Мислења: 37
Зачленет: 03 Јул 2011, 18:20

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter