некој да ми условува љубов..па ако сака најубав нека е ќе го остаам..паметно си направила
Фала ти и на тебе за подршката

Mellanii напиша:се вљубив многу и сега ми е многу тешко,пред 6 месеци запознав едно момче кое ми допадна,секој ден се слушавме,беше премногу добар со мене,ме направи многу среќна и успеа да го заборавам бившиот..постојано ми велеше дека ме сака и дека не би сакал никогаш да заминам..но пред една недела го побарав и тој не ми одоговараше на повиците..потоа го добив и ми рече дека повеќе не може да биде со мене бидејќи сека повеќе слобода и ме остави...сега веќе не знам што да мислам што да правам,неможам да се навикнам без него ,многу ми е тешко ве молам феминки помогнете ми!!!![]()
![]()

crazyinlove19 напиша:Mellanii напиша:се вљубив многу и сега ми е многу тешко,пред 6 месеци запознав едно момче кое ми допадна,секој ден се слушавме,беше премногу добар со мене,ме направи многу среќна и успеа да го заборавам бившиот..постојано ми велеше дека ме сака и дека не би сакал никогаш да заминам..но пред една недела го побарав и тој не ми одоговараше на повиците..потоа го добив и ми рече дека повеќе не може да биде со мене бидејќи сека повеќе слобода и ме остави...сега веќе не знам што да мислам што да правам,неможам да се навикнам без него ,многу ми е тешко ве молам феминки помогнете ми!!!![]()
![]()
Тешко ти е, ама треба да знаеш дека не вреди... Без секого се може. Нека си ужива во слободата, уживај и ти и не му ја мисли многу. И во случај да те побара не му се враќај. Ќе го заборавиш пред да станеш свесна за тоа, само не се затварај дома и живеј си го животот.

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин