ТЕМА: Ми недостига бившиот

Мислење 21 Апр 2011, 14:15

барав ваква тема, ама не најдов... ако е дупла клуч...
другарка ми вика: за бившиот и за мртвиот се најдобро...поминаа скоро 3 години и јас сеуште после секоја кавга со мојот сегашен дечко мислам на бившиот...тоа ми беше првата доолга врска и не беше нешто нај нај... барав причини да му раскинам и на крај раскинавме...сега имам врска со дечко кој мн го сакам и мн ме сака, ама имам периоди во месецот кога сакам да го видам, да си направиме муабет,да го гушнам...а да биде уште потешко овој месец мн често го гледам.....
сакам да знам дали само јас сум ненормална што се враќам назад во минатото кое тогаш едвај чекав да заврши... споделете и вие некое вакво искуство.... :|
lonely111

Фем почетничка

35
Мислења: 15
Зачленет: 12 Апр 2011, 10:28

Мислење 21 Апр 2011, 14:26

Не си ненормална, не со такви изрази :) Често ми текнува на бившиот, иако имам прекрасна врска. Не се тоа мисли дека го сакам назад, едноставно ми текнуваат убави момнти, убаво беше додека траеше. сосема нормално е, според мене. тоа не значи дека не го сакаш твојот сегашен дечко, си имаш минато како и сите други што неможе никој да го избрише.. Сосема нормално..
slatkichKa123

Зелено цветче

277118
Мислења: 573
Зачленет: 06 Мар 2011, 18:56
Локација: Јужно од границата, западно од сонцето
in.love. <3

Мислење 21 Апр 2011, 14:40

се надевам дека е нормално, зошто несакам врската да си ја расипам со глупости. не дај боже да дознае дечко ми на што мислам... оф леле
lonely111

Фем почетничка

35
Мислења: 15
Зачленет: 12 Апр 2011, 10:28

Мислење 21 Апр 2011, 23:32

од време на време и мене ми текнува на тој со кој бев во врска најдолго време
(и покрај се, многу се сакавме, но ете не ни било пишано да бидеме заедно, па се разделивме)
така беше најдобро, секој по својот пат си го жевее својот живот на онаков начин како што сака да биде :)
srcekrsacka

Жолто цветче

4542804
Мислења: 1613
Зачленет: 26 Ное 2010, 18:13

Мислење 22 Апр 2011, 15:02

Не мора да значи не го сакаш...

Едноставно секоја индивидуа има поинакви карактеристики обелжја својствени само за него, со тоа се дели од другите . Едноставно постоеле некои ситници кои тебе сега ти фалат на пр. начинот на кој сте се смееле на кој се шегувал со тебе начинот на кој зборувал и мал милион други работи ....
Тие работи ти биле драги па затоа и на нив се сеќаваш а моментално ги немаш , сосема природно и сосема нормално ....
На пример бифшиот со кој можев да направам најдобар муабет до сега и да ми даде најдобар совет кај наредниот таа црта нема да постои :) и нормално ти фали секому фалат работи кои ни годат кои не правеле среќни .
vendiii

Жолто цветче

1806297
Мислења: 1274
Зачленет: 13 Фев 2011, 16:02
Локација: Планета Земја
Слика

Мислење 27 Апр 2011, 23:10

Со мојот дечко сум 4 години, али се чувствувам како да сум со него цела вечност. ПОстојат толку многу работи што сме ги правеле заедно, толкумногу заеднички моменти, толку спомени... безразлика колку време и да помине и утре ако не останеме заедно, тие работи никогаш не би можела да ги заборавам и да сакам. Изгледа дека кога се заљубуваме за прв пат, сакаме со најголем интензитет и чувствата ни се најсилни. Токму затоа таа љубов никогаш не се заборава, а зошто и да се заборави кога тие се убави спомени кои треба да се негуваат и чуваат. И сепак никој неможе да знае што се случува во нашите мисли. Женското срце е длабок океан од тајни
unique123

Сино цветче

349466
Мислења: 312
Зачленет: 27 Апр 2011, 18:51
Локација: Во мојот лично создаден минијатурен пекол
Иако љубовта не се купува, многумина скапо плаќаат за неа.

There are things that we don't want to happen, but have to accept, things we don't want to know, but have to learn, and people we can't live without, but have to let go!

Мислење 30 Мај 2011, 16:01

lonely111 напиша:барав ваква тема, ама не најдов... ако е дупла клуч...
другарка ми вика: за бившиот и за мртвиот се најдобро...поминаа скоро 3 години и јас сеуште после секоја кавга со мојот сегашен дечко мислам на бившиот...тоа ми беше првата доолга врска и не беше нешто нај нај... барав причини да му раскинам и на крај раскинавме...сега имам врска со дечко кој мн го сакам и мн ме сака, ама имам периоди во месецот кога сакам да го видам, да си направиме муабет,да го гушнам...а да биде уште потешко овој месец мн често го гледам.....
сакам да знам дали само јас сум ненормална што се враќам назад во минатото кое тогаш едвај чекав да заврши... споделете и вие некое вакво искуство.... :|

I jas se naogjam vo istata sitoacija :( so toj shto kje pomislam na bivsiot me tera da mislam dali jas navistina go sakam segasniot, no mislam deka e normalno da se sekjavas na neshto shto bilo del od tvojot zhivot :0
Sunceljubavi

Фем почетничка

02
Мислења: 1
Зачленет: 30 Мај 2011, 15:52

Мислење 31 Мај 2011, 15:51

јас сум мажена, со мм сум заедно скоро 8 години но сепак одвреме на време помислувам на бившиот од пред 10 год, не дека го сакам ама ете, имавме некое разбирање во некои работи бевме многу складни, со мм во тие работи не сме па кога има такви моменти ми текнува на него, како е, што има ново кај него, ама не сме во контакт, плус живее на друг континент.
none

Фем почетничка

10
Мислења: 4
Зачленет: 25 Ное 2009, 15:26

Мислење 31 Мај 2011, 20:36

lonely111 напиша:се надевам дека е нормално, зошто несакам врската да си ја расипам со глупости. не дај боже да дознае дечко ми на што мислам... оф леле

probaj da go izvadish od glava toj ne e eden i edinstven, znam deka ke ti bide tesko no probaj zaboravigo ednostavno misli na deckoto so koj sega si :( probaj mozebi ke uspes da go zaboravis !!1
a-bordo

Фем почетничка

13
Мислења: 8
Зачленет: 30 Мај 2011, 19:37

Мислење 31 Мај 2011, 22:25

и јас барав причини да му раскинам .. и од кога раскинав сфатив дека ми значел нешто ,малце ми е криво ама тоа е... ама не сакам да го вратам назад .. знм дека ќе си најдам подобар =))
eli2622

Фем почетничка

916
Мислења: 16
Зачленет: 25 Мај 2011, 20:46
Локација: home
"Повеќе го сакам непријателот кој во очи ми ја кажува вистината, одошто пријател кој ме лаже."

Baby you light up my world like nobody else

http://trololololololololololo.com/

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter