Ке трпеш последици мила,а нареден пат пред да сториш нешто ке размислиш два пати ...Кај ти беше паметот?
Мислиш ке те моли?си се зезнала.
Јави се и што биде ке биде.
Single17 напиша:Јас сум крива,свесна сум за тоа .
Сепак јас девојче да го барам..мислам...://

draganaforever напиша:добар ден ми треба совет од вас.имав врска бевме заедно 4 месеци.раскинавме еден ден по ногва година.многу ми фали и мислам дека имам цувства за него.раскинавме и последниот пат кога се видов со него ми ги врати обетките кои си ги заборавив кај него усте на првиот состанок,ама последниот ден кога се видовме си ја заборавив марамата кај него.му писав за да ми ја врати ми реце ..ке идам вечер во град ако сакас ако ти е итно дојди сега ке си ја земеш..мислите ли дека постои мозност кога ке се видиме за марамата да правиме пак муабет и зосто ми вика да дојдам кај него?многу сакам да се смириме ама не знам како да допрам до него за да го псотигнам тоа.ве молам за совет многу ми е итно.

draganaforever напиша:јас немам доверба во машки заради една врска од која излегов пред една година.сега со овиој дечко сто раскинав раскинавме заради тоа сто му чепкав во тел по фб и слично.дечкото не криесе нисто од мене тел секогас му беше пре мои очи.ми имасе казано дека нема потреба од такво несто.ама јас од пуста зелба да видам сто и како има ми се налути.на крајот ми рече ова е детско однесуване а врска без доверба не мозе да опстои.се осекам крива полесно ке беше да му најдев несто во тел отколку вака без ништо да го изгубам.

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин