ТЕМА: Не можам да прифатам крај на врската

Мислење 05 Дек 2011, 12:39

па сталожена сум поради тоа што многу пати се имам изгорено,мислам дека ова беше последно.некако ги изгубив и чувствата,отрпнав, едноставно ке почнам да се понашам многу ладно и грубо кон следниот што ке дојде =/ а тоа не е убаво.хаха никогаш не се надевам јас,голем песимист сум. али како и да е..се надевам убаво ке се редат коцките
фала за совет :D
simona.6

Фем почетничка

00
Мислења: 2
Зачленет: 04 Дек 2011, 23:30

Мислење 06 Дек 2011, 02:25

Искрено не прочитав шо проблем има тука за дискусија ... Само сакам да си дам мое мислење околу темата т.е. насловот .

Со самото неприфаќање на еден крај на една љубовна врска ние си ги затвораме вратите за да пронајдеме нешто што ке не направи посреќни ... Едноставно си ги у8ништуваме шансите да налетаме на некого .. Така да кога е крај крај е . Со сила убавина не бидуа не за џабе кажале старине .

Факт е дека можи ке го сакаме партнерот и дека ке ни биде тешко, ама потешко од тоа да се осеќаме сами у една врска и по понижувачки ЗДРАВЈЕ ке речам !
WildCherry

Зелено цветче

524734
Мислења: 843
Зачленет: 20 Авг 2011, 22:03
Локација: Somewhere I Belong
Need a hug ?

Мислење 10 Јан 2012, 17:04

феминки сакам да кажам дека многу ми помогнавте,уште сум со него но кругот се сврти. сега правам како што тои ми правеше мене,и се е супер. тркалото навистина се врти
orhideea

Сино цветче

1217
Мислења: 106
Зачленет: 19 Сеп 2011, 08:42

Мислење 10 Јан 2012, 17:13

Кој може, но мора да се прифати за жал.
КОга нешто не иде, не бива да се турка со сила ;(
Hipster

Жолто цветче

19621623
Мислења: 1617
Зачленет: 08 Јул 2011, 20:21
Локација: Свирипичино!
If you don't get why by now, pal, you ain't ever gonna get it.
Frank Sinatra :music:

Мислење 10 Јан 2012, 17:26

orhideea напиша:феминки сакам да кажам дека многу ми помогнавте,уште сум со него но кругот се сврти. сега правам како што тои ми правеше мене,и се е супер. тркалото навистина се врти

Сега тој те засака а ти не го сакаш веќе него, и сега тој е оној кој проба со сета сила да те задржи? :^)
imelda

Сино цветче

390338
Мислења: 310
Зачленет: 24 Мар 2011, 16:56

Мислење 10 Јан 2012, 17:29

не сега му вракам за сите лоши денови што ги поминав заради него
orhideea

Сино цветче

1217

Мислење 10 Јан 2012, 17:58

те свакам како ти е , оти и јас имам едно такво искуство поминато
некој кој многу ме сакаше, и го сакав на крај ми кажа дека не ме сака повеке-сакав земјата да се отвори и да ме голтне, но, тркалото се врти :D од други луге чув дека се плеткал со МАЖЕНА жена, па така да искрено го жалам, ама кога ке настрада Господ нека му е на помош, и откако секој тргне по својот пат, мене ми се смени животот на подобро, така да само време е лекот, и немој да се затвораш во себе, дружи се, излегувај, уживај во младоста и животот :)
srcekrsacka

Жолто цветче

4542804
Мислења: 1613
Зачленет: 26 Ное 2010, 18:13

Мислење 10 Јан 2012, 18:08

да така е во животот по машко и автобус никогаш не се тр4а секогаш иди нов и поубав. животот е еден не треба да го поминиме во пла4енj по машки. главата горе и без де4ко животот е убав
orhideea

Сино цветче

1217

Мислење 11 Јан 2012, 13:38

Додека не ставиш крај не можеш да знаеш дали ќе можеш да го прифатиш крајот.
Јас имав врска од 5 години, и само ради тоа што мислев дека нема да можам без него не му се скарав... БУДАЛА! Сега си фурам даље и супер ми е, тој ме моли јас го терам у три :swear:
Без љубов се живеј и од љубов не се умира - единствена вистина :)
Idonea

Сино цветче

7859
Мислења: 110
Зачленет: 06 Јан 2012, 13:35
Локација: in the middle of nowhere
I like my money right where I can see it... hanging in my closet

Мислење 14 Фев 2012, 02:05

барам совет...е па вака...прво бев во врска 5 години,јас му раскинав бидејки дечкото имасе проблеми со дрогата... ме молесе правесе секакви глупости за да ме врати,јас немав милост кон него. по 2 години си фатив дечко и му се посветив целосно,изгубив контакт со другарките(кои и не се баш најсјајни,со исклучоци),бев со него 6 год,многу се сакавме ама дојде до недоразбирања,многу кавги и јас избрзав и му се скарав,еве веке месец дена,се слушаме,мозеби уште се сакаме. јас се покајав за се и побарав да ми се врати,сега тој несака да се врати на старото а ми вели дека ме сака и дека најдобро е вака за двајцата,незнаел како да продолзиме како да не се караме,зошто кавгите беа постојани. јас незнам како да се понашам повеке.дајте некој совет,дали да продолжам да се надевам,како да го вратам,или дали да почнам нов живот и како? фала однапред
no.name6

Сино цветче

4787
Мислења: 218
Зачленет: 04 Фев 2012, 14:40
Локација: ni na nebo,ni na zemja

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter