kumanovce напиша:imav decko podolgo vreme,no poradi obvrskite za fax,se razdelivme moze i da ne e toa pricinata no jas mislam deka e toa zasto u vrskata apsolutno nemavme nikakvo nedorazbiranje se si bese super,nemase ljubomora nekoja preterana ,kontroliranje,bevme recisi sekoj den zaedno i najubavo nesto stoi nikoj ne se mesase od strana..Ama koga dojde oktomvri i vreme za fax 2 nedeli po zapocnuvanjeto mi kaza : vece ne odi vaka najubavoo ke bide ako se razdelime i koga ke imame vreme pak ke se gledame,i mu zdosadilo da me slusa ako mu vikam ti mene ne me sakas,,i nisto dr ne mi kaza,,za toa raskinuvanje igravme vistina ili predizvik i toj ne sakase nikogas vistina zasto i sega ne znam?i iako znaev deka ke raskineme imavme seks se guskavme zboruvavme,vsusnost i ne licese na razdelba.No i po raskunuvanjeto se gledame i slusame i pak imame seks,znam deka nema niedna druga,znam deka ne se slusa so dr,vece go proveriv
no neznam dali e ispravno toa sto vece ne sme vo vrska a sme zaedno samo za seks ? vase mislenje e........
fala mnogu

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин