ТЕМА: По разделбата продолживме да имаме секс

Мислење 20 Ное 2010, 08:00

imav decko podolgo vreme,no poradi obvrskite za fax,se razdelivme moze i da ne e toa pricinata no jas mislam deka e toa zasto u vrskata apsolutno nemavme nikakvo nedorazbiranje se si bese super,nemase ljubomora nekoja preterana ,kontroliranje,bevme recisi sekoj den zaedno i najubavo nesto stoi nikoj ne se mesase od strana. :P .Ama koga dojde oktomvri i vreme za fax 2 nedeli po zapocnuvanjeto mi kaza : vece ne odi vaka najubavoo ke bide ako se razdelime i koga ke imame vreme pak ke se gledame,i mu zdosadilo da me slusa ako mu vikam ti mene ne me sakas,,i nisto dr ne mi kaza,,za toa raskinuvanje igravme vistina ili predizvik i toj ne sakase nikogas vistina zasto i sega ne znam?i iako znaev deka ke raskineme imavme seks se guskavme zboruvavme,vsusnost i ne licese na razdelba.No i po raskunuvanjeto se gledame i slusame i pak imame seks,znam deka nema niedna druga,znam deka ne se slusa so dr,vece go proveriv :rofl: no neznam dali e ispravno toa sto vece ne sme vo vrska a sme zaedno samo za seks ? vase mislenje e........ :^) fala mnogu

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
kumanovce

Фем почетничка

03
Мислења: 18
Зачленет: 20 Ное 2010, 07:26

Мислење 20 Ное 2010, 08:17

kumanovce напиша:imav decko podolgo vreme,no poradi obvrskite za fax,se razdelivme moze i da ne e toa pricinata no jas mislam deka e toa zasto u vrskata apsolutno nemavme nikakvo nedorazbiranje se si bese super,nemase ljubomora nekoja preterana ,kontroliranje,bevme recisi sekoj den zaedno i najubavo nesto stoi nikoj ne se mesase od strana. :P .Ama koga dojde oktomvri i vreme za fax 2 nedeli po zapocnuvanjeto mi kaza : vece ne odi vaka najubavoo ke bide ako se razdelime i koga ke imame vreme pak ke se gledame,i mu zdosadilo da me slusa ako mu vikam ti mene ne me sakas,,i nisto dr ne mi kaza,,za toa raskinuvanje igravme vistina ili predizvik i toj ne sakase nikogas vistina zasto i sega ne znam?i iako znaev deka ke raskineme imavme seks se guskavme zboruvavme,vsusnost i ne licese na razdelba.No i po raskunuvanjeto se gledame i slusame i pak imame seks,znam deka nema niedna druga,znam deka ne se slusa so dr,vece go proveriv :rofl: no neznam dali e ispravno toa sto vece ne sme vo vrska a sme zaedno samo za seks ? vase mislenje e........ :^) fala mnogu

Чекај малку..имате секс и играте `вистина или предизвик`? :wasntme:
Да не раскинавте зошто тој несакал веќе да жмури на жмурки?

бтв. две мислења имаш и две теми орворено. Пред да постираш пост би било фино да ги прочиташ правилата на форумов. Или барем да користиш кирилична поддршка! ;)
HeidiDiWalt

Зелено цветче

971517
Мислења: 737
Зачленет: 29 Мај 2010, 02:36
Локација: ..::Somewhere Over The Rainbow::..
СликаСликаСлика

Мислење 20 Ное 2010, 09:35

pred toa,,znaci pred seksot igravce igricka haha me nasmeja so tvojot odgovor
kumanovce

Фем почетничка

03

Мислење 20 Ное 2010, 10:14

Имаш 21 година а по твојот пост мислев дека имаш негде околу 11 ... во неколку теми ти пишаа да ги прочиташ правилата и на кирилица да пишуваш. послушај малку не избрзувај само колку да пишеш.

А за сексот секој си е различен и да ти кажам не продолжувај џабе е ти ако си сакаш ке продолжиш а како што гледам ти одговара.И не знам зошто не седнеш да правиш сериозен муабет што чекаш кога играте вистина или предизвик да одбере вистина па да се осмелиш нешто да го прашаш? :tmi:
teddybear

Жолто цветче

62227075
Мислења: 2366
Зачленет: 28 Дек 2009, 14:51
Локација: Somewhere over the rainbow, where troubles melt like lemon drops ...
Love isn't supposed to be easy, it is supposed to be worth it... Слика

Мислење 20 Ное 2010, 11:39

Прашањето е:дали по раскинување со дечкото би продолжиле за секс.
Мој одговор:Не би.
Но не би те осудувала ако не ти е дечко,а имаш секс.
Сите ние имаме потреби.Ако тебе ти е убаво на таква врска без обврски само за секс тогаш во ред.
Но ти ако сакаш тој да ти биде дечко,а тој не сака да сте во врска,сака само секс можеш слободно да му кажеш дека не сакаш.
Гледам доволно си возрасна но изгледа сеуште немаш изградено свое јас.
Сепак се зависи од тебе.Сите ние сме различни.Но најдобро би се решило кога вие двајца разговарате,а престанете да ги играте тие детски игрички.
srculka

Зелено цветче

14366
Мислења: 570
Зачленет: 08 Јул 2010, 17:42
Јас сум само млада тинејџерка во која се кријат многу вистини и лаги, конфликти кои ги води моето срце со разумот,тагата која и тежи на болката која е неподнослива и вештата глума која ми е потребна за да можам да го надминам овој нов,тежок ден

Мислење 20 Ное 2010, 12:25

:rofl: :rofl: оф мори мајко :rofl: модерно време :rofl: ем си играш игрички ем се сексаш :D е у мое време не беше така :rofl:

секс после раскинување?? НИКАКО. паметен дечко, зашто да се замара да има девојка и да ги има сите обврски кои одат со тоа, кога битната потреба си ја задоволува и без сите тие обврски. кога сака-оп-тука си, а он е јакиот фраер кој е слободен ;) :clap: за дечкото. и ти си слободна да, ама за жал нас таквиот секс не ни е етикетиран како нивниот...
како и да..... :hai:
newring86

Сино цветче

852
Мислења: 290
Зачленет: 22 Ное 2009, 15:49
Во животот немора да трчаш - доволно е да тргнеш на време !

Мислење 20 Ное 2010, 12:49

Аии темава ми ги отвори устата ;) :D
Ова од лично искуство ке го кажам. Секс по раскинување со дечкото- НИКАКО. Повекето од нас девојките со срце се впуштаму во такви опасни игри ,а машките само си се задоволуваат и толку. И тоа го праат само колку да имаат некоја додека не дојде друга - како резерва за секс.
Мене ми се има случено така ,одевме повеќе време ,ми раскина но потоа ми се јавуваше само за потреба , а јас глупа ,занесена од љубов се ке напраев и одев на таквите средби и потоа без врска ми се налути ,без никаков изговор - односно си фатил женска ,а мене не ми праеше муабет.После раскинувањето со тоа девојче пак ми се јави ,нормално за СЕКС цццц но веќе тука сфатив колку е часот. Си реков самата на себе НЕ за таквите врски и си фатив дечко со кој ми е супер.
Не се знае утре што ке се случи но сигурно е дека нема шанси да се врќам на старо ,ни пак да се гледам само за СЕКС со бившиот затоа што тоа е чисто од корист додека не те замени некоја друга . ПАМЕТ У ГЛАВА :!:
alisa222

Бело цветче

1611
Мислења: 98
Зачленет: 14 Окт 2010, 23:59

Мислење 20 Ное 2010, 18:21

Ако веќе се гледаш со некој поради секс,глеј да биде само поради тоа-убаво поминато време,кејф-да,емоции да внесуваш таму -не!!!

Ти си вљубена во него и ако ме прашуваш мене со тоа што продолжуваш со него на таков начин само губиш,не зборам од морален аспект туку од аспект на тоа што само ќе заглавуваш и зацапуваш со него а он ќе сфати дека може да те има и вака и така,па зашто да не го одбере полесниот начин? :?:

Ако некој е вљубен во тебе,убаво му е со тебе,нема никакви забелешки зошто би се прекинала таа врска? :fubar: ....ама сепак така не одговара ,туку поарно е само за секс...хммм јас би се помислила а ти како сакаш!
GeorGinnA

Зелено цветче

1889961
Мислења: 667
Зачленет: 20 Окт 2010, 18:31
Локација: Ваму- таму повеќе онаму :)
...I have to much sunshine to stand in someone else shadow....

Слика

Мислење 21 Ное 2010, 13:03

па 21г имам јас знам дека нее исправноо и знам дека многумина ке го осудуваат сето тоа но знае ли некој што значи да сакаш некој?а и пред тоа немав никој 3г немав секс и што се случи хормоните не ми беа во ред па морав да пијам јасмин а секој знае дека јасмин не се добри и дека постојат мн ризици,од нив Ч) па дали некој сега ме сфаќа?
kumanovce

Фем почетничка

03

Мислење 21 Ное 2010, 13:11

kumanovce многу добро сите знаеме што значи да сакаш некој.
Сите барем еднаш во животов сме биле вљубени.
Ако сакаш да имаш секс со него-во ред имај,но не се обврзувај со него.Ти си возрасна девојка која не знае што сака во животот.
Не би те осудувала доколку си со него само за секс и крај,емоционално не се приврзуваш со него,само си ги задоволуваш потребите.Е тогаш би била девојка која знае што сака од животот.Тогаш сакаш секс.
Но ти велиш дека си вљубена во него и од таа врска ќе излезеш само повредена.Добро размисли во што се впушташ.
Го губиш своето достоинство.
srculka

Зелено цветче

14366
Мислења: 570
Зачленет: 08 Јул 2010, 17:42
Јас сум само млада тинејџерка во која се кријат многу вистини и лаги, конфликти кои ги води моето срце со разумот,тагата која и тежи на болката која е неподнослива и вештата глума која ми е потребна за да можам да го надминам овој нов,тежок ден

Врати се на Разделби

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter